C2: Päivä Tampereella

10/11/2019 - 16:07

C2

SM-sarjan kolmas pelipäivä vie Classicin ja Kooveen vieraaksi.

Kyllä vaan, me pelataan tänäkin viikonloppuna! Edustusjoukkue O2JKL/MuurY aka Pöriiäiset pelaa nyt nimittäin kolmantena viikonloppuna putkeen SM-sarjan pelejä, ja tällä kertaa matka suuntautuu kohti Tamperetta ja AutoCenter Areenaa. Vastaan asettuvat SM-sarjan A-lohkon Tampereen koko arsenaali elikkäs SC Classic sekä Koovee.

Viime viikonlopun otteluraportti jäi teknisistä ongelmista johtuen jakamatta, mutta sekin valmistui lopulta ja voit lukee sen lämmittelyksi tästä.

Peleihin lähdetään hyvistä asetelmista sarjan neljänneltä ja oman lohkon toiselta sijalta.

SM-sarjan tilastot

O2JKL/MuurY - SC Classic klo 11.30

Viime viikonlopun Kajaanin reissulta saatiin vihdoin sitä kaivattua "kovaa oppia", kun saimme pelata ikäluokan kärkijengi OLS:ia vastaan ja samalla jouduttiin ensi kertaa tilanteeseen, jossa oikeasti jouduttiin venymään sinne maksimille ja pelaamaan kunnolla koko peli, kun taas edellisiä vastuksia vastaan sellainen 75% suoritus oli jo riittänyt. Nyt varmasti tarvitaan heti avauspelissä samanlaista henkeä päälle, sillä Classic majailee tällä hetkellä sarjan kakkstilalla tasapisteissä OLS:n ja ErVi Pohjoisen kanssa ilman yhtäkään tappiota. Classicin joukkue ei poikkea oikeastaan millään lailla seuran muista juniorijoukkueista, vaan kyseessä on erittäin nätisti palloa liikutteleva joukkue, joka varmasti taistelee keväällä sarjan SM-mitaleista. Joukkueen kärkiyksilö on eittämättä ikäluokan Top-3 pelaajiin kuuluva hyökkääjä Vilho Helin, joka on tällä kaudella neljään peliin iskenyt jo tehot 4+7. Helin pelaa myös seuran C1- pojissa, mutta eiköhän hän lauantaina ole C2- poikien mukana, kuten myös Teemu Karppanen (3+2) sekä Valtteri Maja (2+2). Torjuntavastuu on Clasulla jakautunut kolmen maalivahdin kesken, joten on vaikea sanoa kuka Pörriäisiä vastaan tolppien väliin asettuu.

Ottelun seuranta

Livestream

Koovee - O2JKL/MuurY klo 15.30

Toiseenkaan peliin ei vastus erityisemmin ainakaan helpota, kun vastaan asettuu ikäluokan kärkijoukkueisiin jo vuosia kuulunut Koovee. Tälläkin kaudella avauspelissä Koovee kaatoi Karhut peräti 2-11, joten todella maalintekovoimaisesta joukkueesta on kyse. Kooveeta vastaan pelattiin myös alkusyksystä viimeinen harjoitusottelu ennen SM-karsintoja, ja tuossa pelissä saatiinkin jo tuntea Kooveen vaarallisin ase eli heidän todella vaarallinen ja aktiivinen karvauspelaamisensa. Alussa oltiinkin sen kanssa pahasti pulassa, mutta kyllä sen purkamiseen keinotkin keksittiin. Nähtäväksi jää, onko Kooveen peli paljon muuttunut tuosta ottelusta, mutta varmasti tiukka ja vauhdikas salibandyottelu tullaan näkemään! Alkukaudesta Kooveen kantavia voimia ovat ainakin pisteiden valossa olleet Lenni Riihimäki (4+4), Atte Lindgren (5+2) sekä Max Mäkelä (2+4). Maalissa vastuu on jakautunut Classicin tapaan kolmen maalivahdin kesken.

Ottelun seuranta

Livestream 

Pörriäisten puolelta etenkin Marius "Marisol" Niemelän johtama vitja on ollut tehokkaana läpi alkukauden ja kapellimestari onkin itse joukkueen sisäinen pörrikärki tehoin 3+5. Huhut ovat myös kertoneet, että tulevana viikonloppuna ketällä saatettaisiin nähdä SM-karsinnoissa etenkin Indiansia pilkkanaan pitänyt Valtteri Raulon johtama "Ryminä-kenttä". Joukkueen sairastupa näyttää myös jälleen erityisen tyhjältä eli reissuun päästään jälleen maksimirosterilla!

Näiden lisäksi tulevana lauantaina kannattaa seurata seuraavia asioita:

Väinön kulmaväännöt

Veetin 1vs1:set

Mikun viivapommit 

Jamin viivaperhoset

Raution timanttiset pohkeet 

ja tietenkin

Samun ja Nuutin ekat pörssit SM-sarjassa

Vielä siis tänä viikonloppuna pitäisi jaksaa surista ennen pientä pelitaukoa ja syyslomaa. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää tiensä AutoCenterille kannustamaan Pörriäisiä komeisiin suorituksiin. Toki paikallinen Livestream lienee myös aika hyvää tasoa ;) 

C2