Pelaajille

O2-Jyväskylä pyrkii tarjoamaan motivoituneelle pelaajalle mahdollisimman laadukkaan ja innostavan oppimisympäristön sekä työkalut salibandymaailman huipulle pääsemiseksi.

Lisäämällä pelaajan ymmärrystä suorituskykyyn liittyvistä asioista, pystytään vaikuttamaan pelaajan päivittäisiin valintoihin positiivisesti, mikä johtaa pelaajan parempaan peliesitykseen ja kehittymiseen. Perusperiaatteina suorituskyvystä puhuttaessa voidaan sanoa kaiken vaikuttavan kaikkeen ja mestariksi kasvetaan päivittäisten valintojen kautta. Pelataanko kavereiden kanssa pleikkaria vai pihasählyä? Käynkö ostamassa karkkipussin vai syönkö äidin lasagnea? Makaanko sohvalla vai venyttelenkö matolla?

 

PELIASUN TILAAMINEN

Peliasun voi tilata joko oman joukkueen kautta tai XXL:n seurakaupasta. Valitsen ensiksi joukkueesi katso joukkueet linkistä. Kun olet valinnut omat joukkueesi, näet joukkueelle saatavilla olevat seuratuotteet.

 

SEURAOHJE JA TOIMINTASÄÄNNÖT

Seuraohje on O2-Jyväskylä ry:n seuratoimijoiden ja -harrastajien käsikirja. Ohjeesta löytyy tietoa seuran toiminnasta ja siihen kootaan toimintaan liittyviä ohjeistuksia ja toimintatapoja.

Seuraohjetta kehitetään kausittain hallituksen ja seura-aktiivien toimesta. Seuraohje hyväksytään seuran kevätkokouksessa. Seuraohje on osa seuran virallisia toimintasääntöjä. Tutustu seuraohjeen viimeisimpään versioon.