Harrastejuniorit

Amppareita pelaamassa

Kuva: Esa Jokinen

Kesäamppariliigan (ilmoittautuminen ja ryhmät)

 

Amppariliiga/Perhesähly (2024-2025, ilmoittautuminen ja ryhmät)

 

Amppariliiga/Kesäamppariliiga

Amppariliiga on tarkoitettu kaikille noin vuosina 2010-2020 syntyneille salibandystä kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin jo kokeneemmillekin pelureille. Mukaan otetaan niin poikia kuin tyttöjäkin. Amppariliigan ryhmien lisäksi tytöt voivat ilmoittautua myös Ampparityttöjen ryhmiin.

Amppariliigassa tarjoamme ohjattua harjoittelua pelaamista unohtamatta. Opastamme Amppariliigalaisille salibandyn alkeita ja etenemme jokaisen pelaajan ja ryhmän tason mukaan. Tarkoituksena on pitää hauskaa mukavan lajin parissa. Ikäluokat eivät ole tiukat ja Amppariliigan joukkueeseen voi myös ilmoittaa 1v. nuoremman tai vanhemman juniorin, jos uskoo että joukkue on sopiva juniorille.

Perhesähly on tarkoitettu noin vuosina 2016-2020 syntyneille pelaajanaluille. Perhesählyssä leikitään yhdessä ja pelataankin, mutta suurin osa ajasta treenataan oman vanhemman kanssa rastipisteillä. Esim. laukaisu, syöttely, ilmapallon pomputtelu, tekniikkarata yms. Juniorin mukana treenaamassa ja pelaamassa 1-2 aikuista tai vähintään 12v sisarus. Aikuiselle/sisarukselle tulee myös seuran jäsenyys.

Amppariliigassa ja perhesählyssä liikutaan ja iloitaan salibandyn parissa ympäri vuoden. Talvikausi alkaa syyskuun ekalla viikolla ja päättyy huhtikuun lopulla. Talvikauden aikana Amppariliigalaiset treenaavat salibandytaitoja harjoituksissa ja pääsevät näyttämään opittuja taitojaan pelikavereille, vanhemmille ja tutuille Amppariliigan turnauksissa. Amppariliigan turnauksissa (3 kpl) pelataan seuran muita samanikäisiä joukkuita vastaan ja lopputurnaus huhtikuussa on kaksipäiväinen. Harjoitukset pidetään kerran viikossa, mutta halutessaan voi valita 1-2 lisävuoroa Amppariliigalaiselle.

"Lapseni innostui salibandystä joskus 2-vuotiaana nähtyään teidän aikuisten vauhdikasta peliä Buugin kentällä. Hän on saanut tosi paljon hyvää oppia miten joukkueena toimitaan, miten joukkuepeliä pelataan ja pelisilmä on kehittynyt vuosien aikana. Näistä kaikista opeista on hyötyä muissa joukkuelajeissa. Salibandystä on jäänyt hyvä kokemus." -Amppariliigan pelaajan vanhempi

Amppariliigan ilmoittautumisia otetaan juuri nyt vastaan ja ryhmiin kerätään pelaajia. Kauden aikana mukaan tulevat lisätään ryhmään ja seuran myClubiin, jossa voit tilata peliasun, varusteita ja fanituotteita. Ilmoittautumislomakkeella kysytään kaikki toimintaan oleelliset liittyvät kysymykset laskutuksesta, vakuuttamisesta ja varusteiden hankkimisesta.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Amppariliigan sivuilta.

 

Kortteliliiga

Kortteliliigajoukkueet alkavat ikäluokasta P8 eli 2015/2016 syntyneistä. Joukkueissa harjoitellaan 2-3 kertaa viikossa ja pelataan Keski-Suomen Kortteliliigaa, jossa turnauksia on 4 syksyllä ja 4 keväällä. Harjoittelu ja pelaaminen tapahtuu jokaisen pelaajan ja ryhmän tason mukaan. Myös tytöille löytyy omia joukkueita alkaen ikäluokasta T12 eli 2011/2013 syntyneistä.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan koko kauden ajan (jos ryhmässä on tilaa). Kauden aikana mukaan tulevat lisätään ryhmään ja seuran myClubiin, jossa voit tilata peliasun, varusteita ja fanituotteita.

Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet joukkueiden omilta sivuilta.

 

Soveltavan salibandyn ryhmät

O2-Jyväskylä järjestää soveltavan salibandyn ryhmiä syksyllä 2023. 

Lasten ja nuorten soveltavan salibandyn harjoitukset pidetään maanantaisin Palokan koulukeskuksella klo 17.00-18.00. Ensimmäinen harjoitusvuoro on maanantaina 11.9.2023. 

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten joukkueeseen

Soveltavan salibandyryhmän kausimaksu 210€ + 30€ seuran jäsenmaksu sisältää:

  • Voi käydä testaamassa kaksi kertaa ennen sitoutumista kausi- ja jäsenmaksun maksamiseen
  • Harjoitusvuoron 1krt/viikko huhtikuun 2024 loppuun (poislukien loma-ajat)
  • Valmennuksen harjoitusvuorolla 1krt/vko
  • Muut mahdolliset joukkueen ja seuran tapahtumat
  • MyClub -palvelun käyttöön (sähköinen jäsenkortti, harjoituksiin ilmoittautuminen, laskut, avoimet tapahtumat yms.)
  • XXLstä jäsenedut: alennus -10%, (jäseneduissa alennukseen oikeuttavat tuotteet)
  • Kaikki seuraedut, jotka löydät tästä linkistä!

Meillä harrastamisen ei kuitenkaan koskaan tarvitse jäädä kiinni harrastusmaksuista, joten hae rohkeasti tukea maksuihin O2-Jyväskylän Tukirahastosta.

Ohjaaja tuo mukanaan mailoja ja suojalaseja, joita voi lainata! (Suosittelemme omia sisäpelikenkiä!)

Kysymykset ja tiedustelut ryhmästä krista.karhunen@o2-jkl.fi tai +358 40 966 3902

 

Tytöt pelaamassa

"Harjoittelua ja pelaamista mukavassa joukkueessa lähellä"

Kuva: Esa Jokinen