C2: SM-Sarjan ensimmäinen kierros pakettiin!

10/31/2019 - 16:38

Viimeiset turnausmuotoiset pelit suristaan Lempäälän Ideaparkissa.

Parin viikon breikki peleistä on ohitse, kun tulevana sunnuntaina 3.11.2019 C2-poikien Edustusjoukkue O2JKL/MuurY aka Pörriäiset pääsee taas jatkamaan valtakunnalisen SM-sarjan pelejään. Edessä on sarjan ensimmäisen kierroksen eli turnausmuotoisten otteluiden viimeiset pelit ja ne pelataan meidän osaltamme kaupallisissa tunnelmissa Lempäälän Ideaparkissa. Hämmentyneille tiedoksi; emme pelaa Iittala Outletin saatikka Cubuksen kauppatiloissa, vaan Ideaparkissa on ihan sählykenttäkin :D

Vastaan asettuu tällä kertaa SM-sarjan Espoon edustus elikkäs SM-karsinnoista tuttu Westend Indians sekä uudempi tuttavuus Esport Oilers NG. Sunnuntain otteluiden jälkeen on siis ensimmäinen ottelukierros sarjasta pelattu ja kaikki A-lohkon joukkueet kohdattu. Saldona pörriäisillä ennen viikonloppua on neljä voittoa ja kaksi tappiota.

SM-Sarjan tilastot

Indians - O2JKL/MuurY Klo 12:30

Avauspelissä kohdattava Indians kävi tosiaan tutuksi elokuussa Imatralla pelatuissa SM-karsinnoissa. Tuolloin Pörriäiset oli vahvempi lukemin 2-8, joten nyt vastaan tulee varmasti erittäin tulisesti revanssia hamuava Heimo. Indiansilla on varmasti myös hyvin kiukkua peleihin lähdettäessä, sillä avausvoitto on joukkueella vielä sarjassa nappaamatta. Viimeisimmässä pelissä joukkue sai kuitenkin pistetilinsä jo avattua 2-2 tasurilla Masku/Wirmoa vastaan, ja ErVi Pohjoista vastaan pelattua ottelua lukuunottamatta ovat kuitenkin kaikki Inkkarien pelit olleet todella tiukkoja. Imatralla joukkueella ei ollut mukanaan kaikkia ikäluokan pelaajiaan, sillä osa nollavitosista pelaa tällä kaudella myöskin Indiansin C1- poikien riveissä. Nyt kuitenkin odottaa saattaa, että Heimo pääsee otteluun ykkösmiehistöllään ja mukana ovat todennäköisesti myös joukkueen pistekärjet, huikealla laukauksella varustettu Romeo Tång (10+2), taitava Osmo Silvennoinen (1+4) sekä huippuluokan maalivahti Arttu Sassi. Edellisessä kohtaamisessa edukseen esiintyivät myös etenkin hyökkääjät Jonas Waris ja Julius Mattsson. Mitenkään ei ole siis Pörriäisillä varaa aliarvioida Heimoa, joka varmasti tulee parantamaan peliään kauden edetessä!

Ottelun seuranta

Live- Stream

Miten käy Pörriäisten ja Inkkareiden revanssissa?

 

O2JKL/MuurY - Oilers NG Klo 15:00

Toisessa ottelussa saadaan sitten vastaan se toinen puoli Espoota, kun Tapiolasta vastaan astelee Esport Oilers NG. Todella vahvasta juniorityöstään tunnettu Oilers niittaa vuodesta toiseen menestystä kaikissa A-C ikäluokissa, ja myös tällä kaudella C2- poikien aloitus on ollut vakuuttava. Joukkue löytyy sarjataulukosta samoista pisteistä Pörriäisten kanssa identtisellä saldolla neljällä voitolla ja kahdella tappiolla. Öljymiesten jalkoihin ovat jääneet niin Tiikerit, NST, Masku/Wirmo kuin ikäluokan huippujengi Karhutkin, tappiot ovat tulleet puolestaan Tepsille sekä tappioitta pelanneelle ErVi Pohjoiselle. Joukkueen pistekärkiä ovat alkukaudesta olleet Markus Maronen (7+3), Aaro Hälikkä (6+2) ja Joona Inkinen (3+4). Lisäksi joukkueesta on syytä nostaa esiin etenkin ikäluokan huippupelaaja Jussi Rouhiainen sekä sarjan parhaisiin maalivahtikaksikoihin kuuluva duo Jimi Sipiläinen - Elmeri Strang. Todella kielenkiintoinen peli on siis luvassa myöskin sunnuntain toisesta ottelusta!

Ottelun seuranta

Live- Stream

Pörriäiset on edellisten, hieman kaksijakoisten pelien jälkeen treenannut jälleen laadukkaasti ja päämäärätietoisesti. Pelissä on vielä paljon kehitettävää, mutta jälleen on askeleita otettu eteenpäin ja sunnuntaina nhdään varmasti myöskin raikkaalla ilmeellä pelaava Pörriäisparvi! Terveystilanne on myöskin joukkueessa jälleen erittäin positiivinen ja sunnuntaina ollaan taas pääsemässä reissuun täydellä rosterilla. Osalla Pörriäisistä hikoilu sählyn parissa jatkuu myöskin heti maanantaina, kun C2-Pojat suuntaavat Vierumäen Salibandyakatemian kauden toiselle leiritykselle. 

Sunnuntain peleissä kannattaa seuraata etenkin seuraavia asioita:

Jatkuuko kolmoskentän täysin ylivoimainen pallollinen dominanssi?

Saako kapteeni kiikarit rikottua?

Nähdäänkö Makun ja Nuutin avausmaalit SM-sarjassa?

Esittääkö Jami viivapommin vai viivaperhosen?

Muistaako Väinö nukkua pelejä edeltävän yönä?

Löytyykö Pörriäisten faniryhmälle edelleenkään vastusta katsomon puolella?

Kuinka moni eksyy Gantin liikkeeseen pelien välissä?

Missä kannattaa syödä päivän päätteeksi?

Kuinka monta kertaa Ideapark keretään juosta ympäri alkulämmöillä?

Onko Celsius Frozen berry limited edition parempaa kuin Nocco Miami Strawberry?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastauksia sunnuntaina, seurailehan taas reissun kulkua joukkueen Instagram- tililtä o2jklmuury05 niin pysyt mukana päivän kulussa.

Ja jos et paikanpäälle eksy, niin sitten ei muuta kun striimit tulille YouTuben kautta!