M1: Kaikki valmiina huomista Cup-koitosta varten!

10/31/2012 - 11:08

Enää reilut 24h aikaa tämän kauden kuumimpaan salibandyotteluun, kenties koko valtakunnassa. Kakkosdivarissa tähän mennessä ilman tappioita pelannut O2-Jyväskylä saa vastaansa rakkaan paikallisvastustajan: Salibandyliigajoukkue Happeen. Ottelu tulee olemaan mieleen painuva varmasti, niin pelaajille, kuin paikalle saapuvalle yleisölle. Ottelu on nähtävissä myös internetin välityksellä, josta uutisoimme aikaisemmin.

Miehet edustus

Joukkueet kohtasivat harjoitusottelussa, vielä nurmien ollessa vehreinä, joka päättyi tuolloin 5-5 tasapeliin jatkoajankin jälkeen. Nyt kyseessä ei ole harjoitusottelu, vaan panoksena on paikka Suomen Cupin puolivälieriin, eli toisin sanoen kahdeksan parhaan joukkoon. O2 hakee seurahistoriansa ensimmäistä Cup-puolivälieräpaikkaa. Happee mielii varmasti Cupin loppuhuipennukseen, sillä seurahistoriansa aikana Happee ei ole miesten cupin loppuottelussa pelannut.

Viime kaudella O2-Jyväskylä aloitti cup-taipaleensa aina ensimmäiseltä kierrokselta saakka. Neljäs kierros koitui tuolloin kohtaloksi, jossa niin ikään Salibandyliigaa viime kaudella pelannut FBT Pori meni viidennelle kierrokselle jatkoaikatrillerin jälkeen lukemin 3-4. Happee ei viime kaudella Suomen Cupiin osallistunut.

 

Upea tapahtuma keskisuomalaisen salibandyn saralla.

O2-Jyväskylän nokkamies Kari Jauhainen odottaa huomista jännityksellä: ”Huikea fiilis! Tutut olosuhteet ja tutut kasvot vastassa, tämä sytyttää taatusti niin yleisön, kuin pelaajat. Hieno juttu päästä testaamaan ”rakkaan isoveljen” iskukykyä tosipelissä. ” kommentoi Mr. O2.

Ottelun järjestelyissä on oltu erityisen huolellisia: ”Peli on poikennut paljon tavallisen sarjapelin järjestelyistä. Talkooväkeä on hommattu paikalle runsaasti. Olemme myös panostaneet tiedotukseen ja markkinointiin tavanomaista enemmän. Kulunut viikko on mennyt tiiviisti tapahtumaa rakentaen.”

Luottoa oman joukkueen tekemiseen löytyy Karilta sen verran, että hän aikoo ottaa osaa marraskuussa käynnistyvään Movember –kampanjaan, mikäli O2-Jyväskylä menee huomisesta otteluparista jatkoon: ”O2 jatkoon, niin viikset kasvavat koko marraskuun.” lupaa Jauhainen.

Miehet edustus

Kapteeni uhkuu voitontahtoa!

Täksi kaudeksi kapteeninnauhan vasempaan käsivarteensa saanut Ismo Nybacka odottaa huomista ottelua innostuneena: ”Huomisen kaltaiset tapahtumat ovat Teho Cupin yksiä hienoimpia puolia. On hienoa, että alemman sarjatason joukkue pääsee haastamaan salibandyliigajoukkueen. Otteluennakossa povattiin, että kyseessä on keskisuomalaisen salibandykatsojan märkä päiväuni, on se sitä myös varmasti pelaajille.” kommentoi ampparipaitojen kippari.

Kapteenilla on selkeä näkökulma ottelun kulusta: ”Happee pyrkii hallitsemaan palloa ja me luotamme vahvaan puolustuspeliin. Vastassa on runsasmaalisia otteluita pelaava joukkue, joten meidän pitää nojata vahvaan puolustuspeliin, iskien terävästi vastaan. Avainasemassa on myös viimeistely, jossa meidän pitää olla teräviä.”

”Mielenkiintoista on nähdä, millaisella kokoonpanolla Happee otteluun lähtee? Peluuttaako valmennusjohto vähälle peliajalle jääneitä pelaajia, vai marssittaako Hirviteatteri ykkösnäyttelijänsä estradille?” pohtii Ismo.

Il capitano lähtee luottavaisin mielin hakemaan voittoa: ”Meidän tulee uskoa omaan tekemiseen, vahvaan puolustuspeliin ja siihen, että iskemällä vastustajan heikkouksiin, meillä on todellinen mahdollisuus voittaa ja edetä jatkoon.”

”Kannattajille terveiset, että nyt ei tarvitse äänijänteitä säästellä! Soittopelejä mukaan, sillä hyvä tunnelma sytyttää varmasti molempien joukkueiden pelaajat.”

Miehet edustus

Lopputulokseksi Ismo Nybacka veikkaa 8-7 –voittoa ampparipaidoille, pitemmän kaavaan, eli jatkoajan kautta: ”Janne Kainulainen jää kiikareille” kapteeni vinkkaa.

Ampparifanit: valkoista päälle!

Huomenna siis mennään! O2 toivottaa tervetulleiksi kaikki, niin tutut, kuin tuntemattomatkin salibandykatsojat Monitoimitalon lehtereille. Ei ole väliä onko sinulla amppari-, hirvi- tai mikä sydän tahansa, vaan tule nauttimaan huippuunsa viritettyä aitoa keskisuomalaista salibandyviihdettä koko rahan edestä! Kannata rohkeasti omaa seuraasi, omaa suosikkipelaajaasi tai vaikka kaikkia, tehdään kuitenkin tästä synkästä marraskuun illasta, yhdessä, tavallista parempi!

Katso Youtube mainos ottelusta!