N1: Game 3

03/31/2017 - 10:45

Keskiviikkona lähdettiin Vantaalle auringon paistaessa ja hymyssä suin, pelipäivän kunniaksi tietenkin. Risto Räppääjä-laulut, Shanghai ja nauru raikuivat bussissa ja entistä paremmalle mielelle sai aivan loistava lohipasta, jota söimme Kariston Nesteellä Lahdessa!

Itse ottelu alkoi kello 19 ja sen saattoi huomata, että aamulla oltiin käyty koulussa ja töissä. Sen näki myös ottelun lopputuloksesta, SB Vantaa sai toisen kiinnityksen liigapaikkaan lukemin 3-1. Ampparit pelasivat 58 minuuttia ilman maalin maalia, kun taas vastustaja tykitti joka erässä yhden osuman.

Maalipaikkoja oli taas vaikka muille jakaa, mutta ei onni suosinut niistä meille maaleja taaskaan. Lauantaille on käännettävä kurssit ja parannettava tekemistä, jos mielii paikan liigassa säilyttää. Sitä kohti siis, kyllä me Ampparit vielä täältä tullaan. Kerrottakoon vielä että maalitolppien väliin palannut Alina Laitinen otti 24 koppia ja palkittiin ansaitusti joukkueemme parhaana pelaajana.

Saapukaa lauantaina Palokan pyhättöön kello 14 kannustamaan ja tukemaan meitä, teitä me tarvitaan!