M1: Ampparit selvittivät Oulun ottelupallon - sarja ratkeaa sunnutaina Saarijärvellä

03/31/2012 - 00:01

O2 löysi oman pelinsä oikealla hetkellä. Ampparit veivät ottelusarjan kolmanteen ja ratkaisevaan otteluunsa 4-7 -vierasvoitolla.

Selkä seinää vasten otteluun lähtenyt Ampparipaketti oli mukana pelissä aivan erilaisella ilmeellä kuin viikko sitten.Hyvällä jalalla liikkunut ja järkevästi palloa liikkuttanuit O2 piti ottelua otteessaan muutamia alivoimatilanteita lukuunottamatta.

Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän ensimmäisellä puoliskolla O2:n karatessa nopeassa tahdissa jo kolmen maalin johtoon.Viimeiset naulat Merikosken arkkuun iskettiin kolmannessa erässä ottelun parhaana palkitun Jari Aromaan sekä illan toisensa iskeneen Ukko Hyvärin toimesta.

O2 pelasi suhteellisen ehjän ottelun kentän molemmissa päissä ja viime lauantaina nähdystä väkinäisestä puskemisesta ei ollut tietoakaan. Kotijoukkueen pelin avaaminen saatiin pidettyä kohtuullisesti kurissa, jolloin Merikosken hyökkäykset ohjautuivat pääasiassa laitoihin ja kulmiin.Ainoat maailpaikkansa kotijoukkue sai jälleen O2:n omien virheiden seurauksena.

Sarjan kolmas ottelu on O2:n kotiottelu, mutta kuten aikaisemmin uutisoitiin, käydään kyseinen kamppailu poikkeuksellisesti Saarijärvellä. Ottelu alkaa huomenna klo 14.00, tervetuloa kannustamaan O2 karsintojen kolmannelle kierrokselle!