Otteluraportti 30.1.16, Tampere

01/31/2016 - 14:31

Turnausraportti Tampereelta 30.1.2016

Matkaan lähdettiin melkein koko rosterilla ja mukana oli myös -04 valkoisista Valtteri ja V-P.
Ensimmäisenä vastaan asettui Nokian KRP. Reilun kolmen minuutin kohdalla vastustaja siirtyi 1-0 johtoon. Pojat eivät tästä välittäneet, vaan kaksi sekuntia ennen ekan erän loppua Valtteri taiteili tasoituksen.
Kakkoserässä KRP siirtyi johtoon 2-1 ajassa 20.47. Minuutti myöhemmin Valtteri iski tasoituksen Miksun tarjoilemana.
Tämän jälkeen maaleista vastasi vain ampparilauma, 2-3 Karri Eliaksen syötöstä, 2-4 Elias, 2-5 Karri Antonin syötöstä, 2-6 Juuso Valtterin syötöstä ja ylivoimalla loppulukemat 2-7 Ano Niklaksen syötöstä.

Pelien välissä oli kahden tunnin tauko, joka valitettavasti näkyi kaukalossa SC Urbansin astuessa vastaan.
Salaman lailla SCU siirtyi 0-1 johtoon ajassa 0.42. Karri pääsi yrittämään rankkaria, mutta vastustajan veskari poimi sen hienosti pois.
Ensimmäisen erän vastustaja vei luvuin 0-3. Erätauolla valmennus alkoi herättelemään poikia päiväunilta, mutta vastustaja jatkoi maalintekoa 0-4 lukemiin.
Ajassa 18.10 Karri avasi meidän maalihanat Antonin syötöstä.
Vastustajahan tästä ei pitänyt, vaan takoi pelikellon näyttäessä aikaa 21.54 luvuiksi jo 1-6.
Nyt pojat tuumasivat,että jos sohii ampiaispesää, niin sitä saa mitä tilaa.
Ajassa 24.44 2-6 V-P Valtterin syötöstä ylivoimalla, 25.10 3-6 Iikka Akselin syötöstä.
Erätauko ja valmennus poisti torkkuvalikon pojilta kolmanteen erään, josta muodostui huikea takaa-ajo joka hiljensi myös SCUn kannattajat lehtereillä.
Ja sitten alkoi takominen. Ajassa 32.20 4-6 Anton Eliaksen syötöstä, 41.16 luvut 5-6 Ano Niklaksen syötöstä, 44.18 seisoi taululla ja tasoitus 6-6 Karri Anon esityöstä.
Meidän faniryhmä alkoi etsimään tukea kaiteista ja nitroista viimeistään tässä vaiheessa.
Kello ei ehtinyt juosta tasoituksesta kuin 15 sekuntia, kun Valtteri huomasi Miksun tarjoileman pelivälineen ja heilautti verkkoon luvut 7-6, josta vastustaja ei enää kyennyt toipumaan.

Täysien pisteiden päivä edustuksen lailla ja pojat osoittivat tällä huikealla nousullaan olevansa amppareita summeriin asti!!

Seuraavassa turnauksessa saammekin toimia isäntinä 13.2.2016 Killerillä.