N1: Vaajakoskella voittoputkea virittelemässä

11/30/2011 - 00:01

Lauantaina väännettiin vuorostaan Vaajakoskella kauden kolmatta turnausta. Pieni, taitopelaajia suosiva, kaukalo tuntui kummastuttavan monia, mutta O2-naiset olivat kuin kotonaan, haalien pussiinsa täydet pinnat PaPon ja Classicin kakkospainoksen kustannuksella. Ehjän esityksen myötä joukkue jatkaa sarjakärkenä. Kannassa vaanivat ennakkoon kovimmiksi uhkaajiksi tiedetyt Tampereen osastot, joita pääsemme seuraavissa turnauksissa jälleen haastamaan.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asteli pahasti vajaalukuinen Classic II, mutta aliarviointiin ei sorruttu. Hyvin toimineen hyökkäyspelin myötä turvallinen johto jo ottelun puolivälissä ja lopussa meitä aikalailla mairittelevat 6-1 lukemat taulussa. Välillä oltiin aika pesukoneessa, mutta loppua kohden paljon parempaa.

Toiseen peliin PaPoa vastaan lähdettiin tiukasti jalat maassa. Ensimmäisen ottelun virheet karsittiin tyystin ja kun vastustajan pimentää täysin, riittää maalinteossa hiukan rauhallisempikin tahti. Tasasen tappavaan tahtiin lukemat 5-2 ja kädet pystyyn. Läksyt oli luettu ja kypsällä pelillä pisteet kotiin.

Valmennuksen kommentit: Vaajakoski tarjosi loistavat puitteet peleille. Hyvä matto ja haastava tila tuntuivat sopivan taitaville pelureille. Näin saimme iloisen ilmeen päälle alusta asti ja asiat lähtivät rullaamaan omalla painollaan. Selviä välähdyksiä siitä mitä talvella vielä luvassa. Ja pakko pyytää kaikilta anteeksi. Erehdyin hymyilemään toisen pelin kolmannessa erässä. Tämä ei tule toistumaan.

(Raporteissa lisää otteluista kunhan eräät ne kirjoittavat)

Joukkue