N1: Lauantaipäivän opetus

10/30/2016 - 15:50

Nolla viis siitä viis. Salibandyä on hyvin vaikea pelata niin, että vastustaja pitää palloa 95 % erästä ja tekee viis maalia. Valmentaja taisikin mainita ennen peliä, että vastustaja yrittää ratkaista pelin ekalla kymmenellä minuutilla, niin saavat lyödä niin sanotun kakkosvaihteen loppu pelin ajaksi, sillä SB- Pron seuraavan päivän peli Oulussa tulee vaatimaan kaikki panokset. Vastustajan taktiikka onnistui siis täydellisesti: O2-Jyväskylän puolustus pesukoneessa ja ekat viis maalia kymmeneen minuuttiin.

Vastustajan taktiikka puri O2-Jyväskylän puolustukseen kyllä toden teolla, vaikka toisessa ja kolmannessa erässä päästiinkin vähän peliin mukaan tekemällä muutama maalinpoikanen. Niistä ei kuitenkaan sen enempää kun että hakataan kaikkea mikä liikkuu ja lopulta se sinne uppoaa. Katsojan mukaan peli näyttikin kaiken kaikkiaan siltä, että O2-Jyväskylä jäi vähän telineisiin katselemaan SB-Pron sprinttejä. Peli päättyi lopulta 4-10 ja vastustaja näytti kaapin paikan. Mainittakoon kuitenkin, että oikeitakin asioita tehtiin, mutta vastustaja oli vaan tällä kertaa parempi.