N1: Sparrausreissulle

09/30/2017 - 11:56

 

Naisten edustus jatkaa pinnajahtia lauantaina Turussa paikallisen Palloseuran vieraana. Kenraaliharjoituksena ensi viikon Champions Cupia varten turkulaisille toimiva ottelu, asettaa neitomme tähän asti kovimman haasteen eteen. Vastustaja on yksi sarjan suosikeista ja alla meillä on kirvelevä viime hetken tappio Sipoossa. Kuinka kovat paineet onnistua on kotijoukkueen puolella ja vastaavasti kuinka vieraat ovat onnistuneet nollaamaan viime pelin tapahtumat?

Tepsillä on alla kaksi tappiota ja se on hieman yllättäen sarjan hännillä. Joukkueen iskukyky on silti kovaa luokkaa ja heidän pitäminen vähillä paikoilla tulee vaatimaan valtavan työmäärän. Heillä on kuitenkin paineet saada roppakaupalla onnistumisia ennen ensi viikkoa, joten se tulee avaamaan tilanteita myös heidän päätyynsä. Näistä päässee nauttimaan ainakin Susanna Kuusisto ja Maiju Parttimaa. TPS:n kapellimestarina pyörii Iina Siirilä, jonka röyhkeys tulee aiheuttamaan harmaita hiuksia vielä monille tällä kaudella.

Tosifanit ovat tervetulleita myös Turkuun, mutta muutkin pääsevät seuraamaan tapahtumia taas tulospalvelun kautta. Odotettavissa aaltoileva ottelu niin kaukalossa kuin katsomossakin. Ainakin jos homma on joukkueiden kannattajista kiinni. Ja taas mennään!

Tulospalvelu