C1: Preseason- surina jatkuu Ampparipesässä ja Tampereella!

07/30/2020 - 16:23

C1

Loppusuora kohti Kirkkonummea käynnistyy ja pelien taso nousee samalla!

Heipä hei taas sinne vastaanottimien ääreen! Heinäkuu on viimeistä päivää vaille taputeltu ja salibandyn osalta se tarkoittaa sitä, että viimeinen suora kohti elokuun lopun SM-karsintoja käynnistyy kaikilla joukkueilla viimeistään nyt! Koko kansan rakastamien Pörriäisten osalta takana on jo kuusi harjoitusottelua ja edessä olisi vielä seitsemän. Kuudesta aiemmasta pelistä saldo on ollut erittäin mallikas, mutta nyt vastus kovenee taas huomattavasti; tänä viikonloppuna 1.-2.8. kohtaamme nimittäin viime kaudelta SM-sarjasta tutut SaiPa SB:n (eli entisen NST:n) ja Ilveksen. Lisäksi ns. uutena tuttavuutena kohdataan myös Ilveksen C2:set.

O2JKL/MuurY - SaiPa SB, 1.8.2020 @Ampparipesä

Viikonloppu käynnistyy kotiottelulla, kun lauantaina saamme vieraaksi Lappeenrannasta Suomen salibandykartan uusimman tulokkaan eli SaiPa Salibandyn. Oletettavasti kyseessä on kuitenkin hyvin suurilta osin viime kauden C2SM:stä tuttu NST, jonka kanssa väännettiin pari todella tiukkaa kamppailua. Nakkisormet oli viime kaudella yksi sarjan tiiviimmin puolustavista joukkueista, jonka vastaiskupelaaminen oli todella myrkyllistä. Yhtään ei erityisemmin helpottanut, että joukkueen veräjää vartioi ehkä ikäluokan paras maalivahtiduo, Elias Nuorala - Aapo Seppälä. Kenttäpelaajista etenkin joukkueen kapteeni, puolustajana operoiva Leo Sandini osoitti olevansa aivan ikäluokan kärkipelaajia. Lisäksi hyökkääjistä etenkin Eemil LouhelainenMateus Tukia sekä Sampo Ahonen olivat todella tehokkaita viime kaudella.

Pelaamme lauantaina vain yhden ottelun, mutta SaiPa hikoilee puolestaan kaksi peliä, kun järkkäsimme lappeenrantalaisille tärskyt myös naapuriseura Happeeta vastaan. Saamme toki SaiPan kohdata toisenkin kerran, sillä teemme vastavierailun Lappeenrantaan viikon päästä.

C1

Viime kaudella oli todella tiukkoja matseja Nakkisormia vastaan. Jatkuuko sama trendi myös SaiPaa vastaan?

Ilves - O2JKL/MuurY, 2.8.2020

Ja sunnuntaina olisikin sitten edessä todellinen herkkupala, kun matkaamme yhdessä C2-poikien kanssa Tampereelle ja kohtaamme jo varsinaiseksi klassikoksi nousseessa otteluparissa Tampereen Ilveksen. Viime kauden kamppailuthan olivat todellakin katsomisen arvoisia, ja SM-sarjan "paikalliskamppailut" olivat ainakin meille ihan kauden huippukohtia. Ja nyt tätä hienoa perinnettä päästään jatkamaan heti elokuun alussa! Ja mikä olisikaan parempaa kuin yksi peli Ilvestä vastaan? No tietenkin kaksi peliä Ilvestä vastaan; kohtaamme nimittäin niin Tupsukorvien C1- kuin C2- pojatkin! Saman rupeaman käyvät läpi myös meidän C2-pojat, joten päivän aikana nähdään peräti neljä kappaletta Tupsukorvien ja Ampiaisten mittelöitä.

Pienoisia muutoksia on Ilveksen kokoonpanossa kesän aikana tapahtunut. Suurimapana muutoksena joukkueen -05 ja -06 ikäiset pelaajat jakautuivat omiin joukkueisiinsa, mutta toki sunnuntaina myös C1-poikien riveissä on mahdollista nähdä jokunen Ceekakkonenkin. Lisäksi vanhemmasta ikäluokasta pari pelaajaa siirtyi kesällä Tampereen sisällä toiseen seuraan, mutta myös toiseen suuntaan oli tulijoita; erinomaisesti viime kaudella Eliittisarjassa pelanneesta YPA:n joukkueesta muun muassa tehokas Totti Hakala, puolustaja Lauri Kohtamäki sekä maalivahti Matias Corell siirtyivät vahvistamaan Tupsukorvia. Vanhoista tutuista mukana ovat edelleen mm. kapteeni Jere Ruusunen, aika pirun nopea Viljami Koskinen sekä taitava puolustaja Lari Kujansivu. Maalia vartioi Corellin lisäksi ikäluokan parhaisiin lukeutuva Aku Ikonen. C2-poikien kokoonpano vahvistui myös naapuriseuroista tälle kaudella, kun tulijapuolella olivat mm. Pirkoista saapunut taitava Eevert Rautakorpi sekä jyväskyläläisillekin tuttu maalivahti Tuukka Ulaska, joka edusti viime kauden Kooveeta. Joukkueen kärkiosaamista edustavat viime kaudella SM-sarjaakin pelanneet Luca MyllymaaDani JaaranenJesse Ypyä sekä Saku Virta.

Nii joo ja tosiaan sunnuntaina pelataan Tampereella. Ai missä siellä? Ne ketä kiinnostaa niin ei muuta kun salapoliisihommat käyntiin ja selvittämään :D meille riittää, että asianomaiset on paikalla. Päivän aikana voi tietty esim. IG:n Storyssa olla jotain vinkkejä paikalliset maastot tunteville.

C1

Nämä olivat hyviä pelejä viime kaudella; ONKO ILVES VALMIS KUN TAAS MENNÄÄN?!

Pörriäisten osalta preseason on tosiaan ollut tähän mennessä riemua täynnä; peli on kulkenut, on päästy toteuttamaan harjoiteltuja asioita kentällä ja ennen kaikkea, on ollut mukavaa pelata sählyä! Viikonloppuna vielä testaillaan varmasti uusiakin koostumuksia. Maalissa tullaan näkemään koko kova kolmikko Vili Avikainen - Valtteri Huisman - Joona Mansikka-aho, joten tolppien väli pysyy hyvin varjeltuna myös tänä viikonloppuna. Sunnuntaina Rippikoulun velvollisuudet verottavat jokusen nimen rosterista, mutta muuten päästään suht koht terveellä jalalla viikonloppuun lähtemään, mitä nyt yksi varvas on melko tehokkaasti paketoitu.

Viikonlopulta nostetaan esiin nämä seikat:

"Ketä on Kojootti, Mamba ja Shamal?"

"Jakaako Knuuti sr jr namupasseja takatolpille?"

"Onko Julle saanut taivaan isältä uusia oppeja?"

"Jatkuuko Juuson pelottavan kova pisteputki?"

"Toimiiko Raulon kentän aloituskikka?"

"Kuka veskareista venyttää viikonlopun komeimman seivin?"

"Osuuko Mico taas ilmasta useammin kuin kentän pinnasta?"

"Saadaanko päivän aikana kuulla Jamin ja Nuutin friba- saavutuksista?"

"Kellä on pisimmät CoachTools- palautteet?"

Mukavai pelejä siis tiedossa taas oikein kolmin kappalein; pidetään IG informatiivisena läpi viikonlopun, niin saatte seurata mukana!

30.07.2020