M1: Oscar Salminen Ampparipaitaan!

04/30/2020 - 16:56

Miehet edustus

O2-Jyväskylän hyökkäysosasto saa erittäin kovan vahvistuksen. Alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

Vappua ei tänä vuonna poikkeustilanteen johdosta juhlita totuttuun tapaan, mutta me tarjoamme Ampparifaneille kuitenkin näin Vappuaattona erittäin juhlallisen uutisen; Miesten edustusjoukkueen rakentaminen jatkuu jälleen nimittäin uudella hankinnalla, kun tällä viikolla Amppareiden verkkoon ui iso kala Salibandyliigasta: joukkueen hyökkäystä vahvistaa tulevalla kaudella Happeesta siirtyvä Oscar Salminen!

22- vuotias Salminen oli junioriurallaan kahdella viimeisellä kaudella Happeen A-junioreiden paras pistemies SM-sarjassa ja viimeisellä kaudella 2017-2018 hän voitti koko sarjan pistepörssin, kun 22 otteluun syntyi tehot 37+23=60. Viimeiset kaksi kautta ovat kuluneet sitten Happeen edustusjoukkueessa Salibandyliigassa, jossa vastuu on kuitenkin jäänyt melko pieneksi, vaikka tilastoihin on kertynytkin 51 ottelua. Vastuuta on tullut myös muutaman ottelun verran Happee Steamersissa 2- divisioonassa.Amppareihin Salminen tuleekin juuri suuremman vastuun perässä ja O2-Jyväskylä saakin Oscarista todella suuren vastuunkantajan hyökkäykseensä tulevalle kaudelle.

Joukkueen pääkäskijä Joonas Kaasalainen oli mielissään, että myös Salminen halusi valita ensi kauden pelipaikakseen juuri O2-Jyväskylän:

”Oscar on todella kovan luokan kiinnitys ja vahvistus Ampiaisten joukkueelle. Kyseessä on todella motivoinut ja urallaan eteenpäin pyrkivä pelaaja. Juuri siksi on hienoa, että saamme hänet mukaan joukkueeseen. Hän tulee luontaisena maalintekijänä luultavimmin iskemään runsaammin höpöniä taululle Amppareiden sarakkeeseen!”

Salminen on 13:sta pelaaja Amppareiden ensi kauden joukkueeseen, ja lisää pelaajasopimuksia on luvassa pitkin kevättä ja alkavaa kesää.

Sopimustilanne 30.4.2020:

Maalivahdit: Henri Tikkanen, Tommi Kauppinen

Kenttäpelaajat: Lari Mäkelä, Iiro Pieviläinen, Markus Manninen, Niki Kaurtola, Kaarlo Mahlberg, Patrik Salmensaari, Karel Joutsimäki, Jani Kuronen, Niklas Pulli, Mitri Tuomala, Oscar Salminen

TERVETULOA AMPPAREIHIN OSCAR!

C1

Alkuperäiset kuvat: Esa Jokinen

30.04.2020