A-pojat rakentuvat vauhdilla ja kovilla tavoitteilla -

03/30/2017 - 10:42

O2- Jyväskylän A-poikien joukkueen taustoilla käy kova kuhina jo seuraavaa pelikautta varten. Joukkueen hieno Rookie-vuosi on takana ja toiseen toimintavuoteen lähdetään hienoja kokemuksia rikkaampana ja paljon oppia tästä ensimmäisestä vuodesta ammentaneena.

”Joukkueessa oli menneellä kaudella todella vahva yhtenäisyys ja loistava joukkuehenki. Nautittiin yhdessä treenaamisesta ja pelaamisesta ja valmennus ja pelaajat hitsautuivat hienosti joukkueeksi. Meillä on käsissä huikea lähtötilanne seuraavaan kauteen. Lähes kaikki avainpelaajamme haluavat jatkaa meillä ja nimenomaan meillä. Olemme ilmiselvästi onnistuneet tarjoamaan laadukkaan toimintaympäristön ja hyvän kehitysalustan nuorelle pelaajalle ”, kommentoi tilannetta joukkueen lajivalmentaja Arttu Savolainen.

” Pelaajien tyytyväisyys toiminnan laatuun ja sisältöön on meille tärkeä asia ja siitä pidämme jatkossakin kiinni. Pelaajan on saatava jatkuvasti laadukasta arkiharjoittelua ja paljon pelejä, jotta kehittyminen on mahdollista. Meillä kaikki pelaajat myös pelaavat, täytemiehiä meillä ei ole mukana” , jatkaa Savolainen

”O2- Jyväskylä A-juniorit pelaavat kaudella 2017-2018 sekä A-poikien 1-divisioonaa että miesten 3./4. divisioonaa sekä Suomen Cupia. Tämä nostaa pelattavien virallisten otteluiden määrän n 40 otteluun ja siihen kun lasketaan kaikki harjoitusottelut päälle niin joukkueen ottelumäärä hipoo 60 ottelua kauden aikana. Peliminuutteja kertyy paljon eli riittävästi jokaiselle pelaajalle.” jatkaa joukkueen päävalmentaja Juha Hirvonen

Joukkueen pelaajisto rakentuu kovaa vauhtia. 1996- syntyneet poistuvat yli-ikäisinä joukkueesta ja uusia pelaajia haetaan heidän tilalleen avoimilla harjoituksilla , jotka käynnistyvät 3.4. ja kestävät koko huhtikuun ajan. Sopimuspelaajia kaudelle 2017-2018 on tällä hetkellä jo 15 ja lisää sopimuksia tehdään viikoittain.

”Tarvitsemme liki 30 pelaajan ryhmän selvitäksemme tästä valtavasta ottelumäärästä, armeijasta, sairastuvasta ja aikuisjoukkueiden treeneistä ja peleistä. Osa pelajistamme voi myöskin treenata miesten edustuksen mukana ja pelaajia täytyy riittää kaikkiin foorumeihin, miesten edustukseen, miesten kakkoseen ja A-poikiin ” selventää Hirvonen

Joukkue kokonaisuudessaan julkistetaan heti avointen harjoitusten jälkeen huhtikuun lopussa ja tavoitteellinen harjoittelu uudella joukkueella aloitetaan heti toukokuun alussa. Joukkueen tavoitteet seuraavalle kaudelle on asetettu korkealle. ” Tavoitteemme on kahden seuraavan vuoden sisällä nousta nuorten SM- sarjaan. Jo tällä kaudella selvisimme SM-karsinnan porteille hyvin nuorella ryhmällämme. Ensi kaudelle siis panokset kovenee ja me otamme kovan ja vaativan haasteen innolla vastaan. Tämä ryhmä ei tarpeettomasti uhoa, mutta ei myöskään nöyristele. Haluamme jotain ja lähdemme sitä tekemään ja ennen kaikkea uskomme siihen mitä teemme.” tykittää Hirvonen.

Jos haluat olla tällaisessa tarinassa mukana ja uskot olevasi sopiva tähän joukkueeseen, niin otapa yhteyttä joukkueen valmentajiin ja tule mukaan joukkueen avoimiin harjoituksiin. Sinun tarinasi voi olla osa tämän joukkueen tarinaa. Tässä ryhmässä viihtyy varmasti.

Harjoitukset alkavat pian – Pidä kiirettä.

A-POIKIEN PELAAJASOPIMUKSIA – MUTTA MIKSI O2 A ?

Roope Pohjola: ” Kun tulin seuraan oli mielessäni, että tämä kausi pyöritään täällä ja sit mietitään ensi kautta jonnekin muualle. Kauden aikana tajusin mihin olinkaan päässyt mukaan ! Seura joka hoitaa asiat näin hyvin joka tasolla, kerhoista edustukseen,on paikka jossa haluan olla ja tehdä töitä. Seura, valmennus ja A- junnujen iso kehitys olivat syitä jotka saivat jatkamaan täällä. Täällä huolehditaan pelaajista ja halutaan heidän kehittyvän! Näen myös mahdollisuuden päästä itse eteenpäin pelaajana, joten eipä tarvinnut paljoa miettiä kun kyseltiin nimeä paperiin.”

Kimmo Heino: ” O2 on aina ollut minulle oikea seura. Valmennus ja seuratoiminta ovat ammattimaista ja mahdollisuus kehittyä on loistava .”

Heikki Törmänen: ” Paljon tuttuja naamoja vuosien takaa ja loistavat mahdollisuudet pelata myös miesten sarjoja. Happeeseen en halunnut ”

Daniel Kuhmonen: ” Valitsin O2 Aan koska seura pystyy tarjoamaan paljon etuisuuksia pelaajalle ja seura toimii kaikin tavoin hyvin. Valmennus on toimivaa ja meillä on joukkueen treeneissä aina hyvä meno päällä. Joukkueella on ensi kaudella hyvät mahdollisuudet pelata vielä pidemmälle kevättä kuin tänä vuonna. Hyvä porukka ja taso vaan paranee ja meno kovenee, ei ollenkaan vaikea valinta jäädä O2:een.”

Antti Minkkinen: ” Täällä pääsee treenaamaan ja pelaamaan tuttujen jätkien kanssa. Kaikki haluaa kehittyä pelaajana ihan samalla tavalla kuin itsekkin.”

O2 A on lisäksi solminut pelaajasopimuksia kaudelle 2017-2018 seuraavien pelaajien kanssa:

Kosti Lievonen

Leevi Väänänen

Eetu Harmoinen

Antti Arvola

Joonas Saukonoja

Miika Manninen

Justus Hirvonen

Veeti Kouvonen

Leevi Tähtinen

Timi Kotka