M1: Edustus matkaa Ouluun veitsi kurkulla

03/30/2012 - 00:01

Miesten karsintasarjan toinen osaottelu käydään lauantaina Oulussa. Kotitappion ärsyttämä O2 lähtee kuittaamaan otteluvoittoja yksinkertaisen sapluunan kautta.

Merikoski merkkasi ottelusarjan avausvoiton nimiinsä Monnarilla maalein 2-8. Amppareiden peli oli todella heikkoa, eikä joukkue päässyt oikein missään vaiheessa vieraijoiden matalalla roikkuneen sumpun ohitse.

Lauantaina konttausasento tulee vaihtaa täyteen juoksuvauhtiin mikäli O2 haluaa venyttää sarjan kolmanteen ja ratkaisevaan osaotteluunsa.

- Palloa pitää pystyä liikuttamaan selvästi paremmin hyökkäyspäässä. Emme voi tyytyä pyörimään vain laidoilla ja kulmissa, maalintekosektoriin on päästävä viime lauantaita paremmin. Merikoski puolustaa todella tiiviisti, mutta eiköhän siihen jotain lääkkeitä ole keksitty, O2:n päävalmentaja JP Taskinen kertoo ottelun alla.

Mikäli O2 saa kurssinsa korjattua ja kaataa Merikosken Oulussa, pelataan sarjan huipentava kolmas ottelu sunnuntaina 1.4 Saarijärven monitoimitalolla. Ei, kyseessä ei ole huhtikuun ensimmäisen hassuttelu, evakkopelin aiheuttaa Jyväskylässä käynnistyvä yleisurheilun veteraanien halli-MM –kisatapahtuma, joka valtaa Amppareiden kotipyhätön keskellä kiihkeintä play-off –kevättä.

Tällä kertaa pohjoiseen päin ei ole saatu järjestettyä fanibussia, joten ottelun kulusta kiinnostuneet joutuvat tyytymään tulospalveluseurantaan. Myös O2:n facebook-sivut pyrkivät pitämään fanit tietoisina ottelun kulusta.

Miehet edustus

Joukkue