M1: Kotitupla!

10/29/2020 - 15:18

Miehet edustus

Ampparit hakee paluuta voittokantaan Divarissa kotiyleisön edessä. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Tulevana viikonloppuna hemmotellaan Ampparifaneja oikein kaksin kerroin, kun O2-Jyväskylän miesten edustusjoukkue pelaa kaksi kotiottelua Palokan koulukeskuksella! Lauantaina isännöidään Helsingistä saapuvaa M-Teamia ja sunnuntaina vieraaksi saapuu Josba Joensuusta. Amppareilla on takanaan kolme tappiota Divarissa, mutta viime viikonloppuna joukkue nappasi voiton SUomen Cupin 5. kierrokselta, joten nyt voitokasta virettä lähdetään siirtämään myös Divarin puolelle! Joukkueet lähtevät viikonloppuun sarjataulukon sijoilta kolme (M-Team), kuusi (Josba) ja seitsemän (O2-Jyväskylä).

Divarin sarjataulukko

O2-Jyväskylä - M-Team

Lauantain vierailija M-Team on aloittanut kauden todella raikkaasti ja majaileekin sarjataulukon kärkipäässä. Usealla aikaisemmalla kaudella joukkue on nojannut kokeneiden pelaajien tehokkuuteen, mutta tällä kaudella puhaltavat uudet tuulet, kun seuran lahjakas -98 ikäluokka on ottanut todella isoa roolia. Pisteiden valossa isoja onnistujia ovat olleet Divarin pistepörssiä johtava Eetu Erkkilä (10+7) sekä pörssikolmonen Max Syrjälä (7+7). Lisäksi mielenkintoisia seurattavia ovat Amppariyleisöllekin tuttu Sampo Laukkala sekä Syrjälän kanssa viime kaudella Saksan Bundesligaa Chemnitz FloorFightersin riveissä dominoinut Juho Kivinen. Maalia vartioi erinomainen kaksikko Simo Metsikkö-Marcel Straubhaar.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

O2-Jyväskylä - Josba

Sunnuntaina Palokan lämpöön saapuu puolestaan täksi kaudeksi kovasti nuorentunut Josba Joensuusta. Joensuulaisen salibandyn eteen ison päivätyön tehneen Antti Ruokosen joukkoja kipparoi edelleen paljon kokenut Juho Väisänen, mutta muuten pelaajisto on nuorentunut todella isosti, ja 2000-luvulla syntyneitä lahjakkuuksia on esiintynyt rosterissa jo useita. Millään kokemusmatkalla nämä nuoret talentit eivät ole, vaan he ovat ottaneet jo isoa tulosvastuutakin; tästä osoituksena 2002-syntyneen tehoduo Lauri Piironen (11+4) - Tatu Havula (2+9) löytyminen DIvarin pistepörssin kärkipäästä.Lisäksi tarkalla silmälää viikonloppuna ja koko tällä kaudella kannattaa seurata etenkin 2003-syntyneitä Jasu Holopaista, Sampo Siposta ja Fetja Naakkaa sekä Divarin nuorimpaan kaartiin kuuluvaa 2004-ikäluokan superlupausta Aleksanteri Tirkkosta; kaikki näistäkin nuorista ovat jo pistetilinsä Divarissa avanneet!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Solidsportin lähetys

Ampparit on kamppaillut alkukauden pienten loukkaantumishuolien kanssa, ja viime viikonloppunakin joukkue pelasi melko kapealla rosterilla. Katseet kiinnittyvät varmasti edelleen joukkueen piste- ja maalipörssiä johtavaan Markus Manniseen sekä erinomaisesti esiintyneeseen Mikael Määttään. Viime sunnuntaina nähtiin muuan Lauri Lavoselta myös peräti kaksi maalia (!); olisiko jo nyt tulossa lisää?!

Tervetuloa viikonloppuna molempina päivinä kannustamaan Ampparit voittoon; näinä epätavallisina aikoina etenkin joukkueelle kotiyleisön iso tuki on äärimmäisen tärkeä voimavara! Molemmat ottelut alkavat klo 15:30

Muista noudattaa paikalle saapuessasi turvallisuusohjetta: Vain terveenä katsomoon, pidä huolta käsihygieniasta ja turvaväleistä ja muista käyttää kasvomaskia!

Miehet edustus

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

29.10.2020