N1: Ampparinaisten lento loppui lyhyeen

10/29/2009 - 00:01

Ensimmäinen kahdesta Jyväskylän turnauksestamme pelattiin lokakuun 24. päivä Killerin antiyleisöystävällisellä areenalla.

Pelaajat lähtivät liikenteeseen paitsi odottavin, myös mielenkiintoisin tunnelmin. Kolmikymppisiään vaatimattomasti Route 66:lla viettämässä ollut koutsimme Wee sai korvikkeen Kuneliuksen Jaskasta, jolle annettiin valtuutus tehdä tarvittavia muutoksia peluutuksen ja taktiikan suhteen.

Ensimmäisen turnauksen lailla O2-tiimi oli vajavainen syystä tai toisesta, joten kenttiä muokkailtiinkin vielä edellisillan treeneissä suuntaan ja toiseen. Kolmesta hyökkäysketjusta kahdessa oli uusi koostumus, joten jännitys tiivistyi jo senkin vuoksi ensimmäisen pillinvihellyksen koittaessa. Jos jännitys poistui kuvioista, tuli tilalle täysi tietämättömyys siitä, kuinka salibandya pelataan. O2:n pelaajat pyörittelivät silmiään, kun KooVee pyöritti O2:n pelaajia. Mikäli pelistä täytyy jotain positiivista sanoa, jaksoi jokainen kuitenkin pelata pelin loppuun asti. Kune kyllä huomasi ja huomautti pelin edetessä epäkohdista, mutta muutosta parempaan ei tapahtunut.

Toiseen peliin valittiinkin uusi pelitaktiikka ja Probellia vastaan asettui edellisen pelin nollannut Ampparijoukkue. Probellin pikajuoksijat saatiin kuriin ja tilanteita luotiin O2-naisille totutulla tavalla. Villelle Vegasiin synttärilahjana kuitenkin ainoastaan lämmintä kättä ja Probellin tasapelistä saatu yksi piste. Ottelujen lopputulokset KooVee-O2 8-1 ja O2-Probelli 3-3.

Joukkue