M2: Voittotili aukesi avausturnauksessa

09/29/2020 - 15:37

Raportit päivän otteluista on toimittanut Leevi "Vänä" Väänänen

3dirre kausi saatiin käyntiin sunnuntaina 27.9 kahdella ottelulla kun Ikhtys ja Soittorasia III saapuivat amppareiden vieraiksi.

Ensimmäista ottelua ennakkoon sarjan ennakkosuosikkeihin kuuluvaa Ikhtystä vastaan odotettiin kuin joulua. Harmi että ottelu alkoi klo 10 koska tähän aikaa ihmisen pitäisi vielä nukkua. Hieman oli unista poikaa liikenteessä. Tästä kuitenkin päästiin yli ja kaikki pääsi paikalle ja pallo saatiin keskelle. Kausi alkaa ehkä hieman turhankin hyvin kun ajassa 1:15 Leevi Väänänen laittaa pesäpallolyönnillä pallon verkkoon Jussi Kempin ollessa lukkarina. Tämän jälkeen ei kauaa kulu kun omissa soi ja ensimmäisen erän jälkeen peli onkin jo 5-1 vieraille. Toinen erä on maaliton ja kolmannessa erässä ylihyökätään todella paljon ja Ikhtys rokottaa omista vastahyökkäyksistä. Hieman lohtua tuo Vertti Hyypän maali. Mutta ottelu päättyy murskalukemin Ikhtyksen 9-2 voittoon.

Keskialueella tehdyt virheet ja ylihyökkääminen koitui isoksi ongelmaksi kyseisessä ottelussa.

Kemppi 0+2
Väänänen 1+0
Hyyppä 1+0

Ruotsalainen 14 torj.

Toinen ottelu pelattiin hieman myöhemmin klo 14.30, vastassa Soittorasia III.

Ottelu avattiin miltei samalla lailla kun edellinenkin. Ajassa 4:00 Väänänen nauttii Akatemiassa saadusta opista ja taiteilee yhdessä Eetu Harmoisen kanssa "maailman parhaasta kulmavapari kuviosta" pallon verkkoon. Tällä kertaa meno ei hidastu vaan Markus Turunen lyö lisää vettä kiukaalle 36 sekuntia edellisestä. Peli alkaaa näyttää ajoittain jopa ihan hyvältä ja ensimmäinen erä päättyy 3-0 amppareille. Virheiltä keskialueella ja omassa päässä ei kuitenkaan vältytty, mutta tällä kertaa vastustaja ei nauti saamistaan paikoista ja Tero Laitinen pitää maalinsa puhtaana. Toisessa päässä nautitaan ja toiseen eräänkin muutama maali saadaan aikaiseksi. Toiselle erätauolle lähdetään 5-0 tilanteesta. Kolmas erä aloitetaan erikoisella tavalla kun Jere Oksanen saa laukauksen ohi ensimmäisen pohkeen ja pallo elähtää verkkoon. 4 minuuttia kerkeää kolmas erä vanheta kun Soittorasia saa pallon ensimmäisen kerran ohi Laitisen. Hieman meinaa ote livetä käsistä ja rasia tekee heti toisen perään. O2 kuitenkin pääsee erän loppupuolella näyttämään ennakkoarvioissa sarjan pa*kimman ylivoiman. Siltä se näyttääkin mutta kuin ihmeen kaupalla Hyyppä survoo maalin edestä pallon verkkon ja peli on taputeltu. Lopulta ottelu päättyy 7-3, ajoittain näytti jo paremmalta mutta kai sitä voi ihan positiivisin mielin olla.