ES/SS/LR 4. sija on mahtava juttu!

04/29/2019 - 15:34

Joukkue jatkoi Final Six -turnauksen toisessa päivässä neljän parhaan joukossa kahdella ottelulla, joista ensimmäinen oli välieräottelu Erä Viikinkien Pohjoista vastaan. Meille tuntematon joukkue pääsi näyttämään iskukykynsä heti alkuun, kun peli oli kahden minuutin jälkeen 2-0 heille. Ensimmäinen erä päättyi 3-0 tappiotilanteessa. Toinen erä oli niin ikään ErVin hallussa, erän päättyen 5-1. Kolmas erä taistelusta huolimatta myös heille ja ottelu päättyi 8-1. Taistelu oli hyvää, mutta vastustaja vain armotta rokotti maalipaikoista kerta toisensa jälkeen. Hyvillä mielin voitiin kuitenkin lähteä pronssiotteluun.

Pronssiottelussa vastaan tuli eilinen vastustaja Classic. Tälläkin kertaa maaleja tehtiin vuorotahtiin kaksi ensimmäistä erää: ensimmäisen erän jälkeen peli  oli 2-1 tappiolla ja toisen erän jälkeen 4-2 tappiolla. Kolmas erä oli sitten eiliseen tapaan meille vaikea ja ote herpaantui pelistä niin, että kun peliä oli pelattu 36:17 tulostaulu näytti 6-3. Tämän jälkeen tilanne sitten kääntyi aivan Classicin maali-ilotteluksi ja peli päättyi selvään tappioon hyvästä kahdesta erästä huolimatta.

Neljäs sija jäi siis lopulliseksi sijoitukseksi, joka on aivan upea juttu Suomen parhaimpia joukkueita vastaan. Pojilla on matka vasta alussa ja nyt tiedetään, että näin upeisiin juttuihin on rahkeita, joten ei muuta kuin nenä pystyyn ja kohti uusia seikkailuja!