Seuran päättäjäiset kokosivat Amppariperheen yhteen

04/29/2014 - 16:28

Maanantaina Monitoimitalolle järjestetyt perinteiset O2-Jyväskylän kauden päättäjäiset kokosivat jälleen yhteen koko seuraväen aina pienimmistä Ampparikerholaisista edustusjoukkueisiin asti. Liikunnan riemu oli aistittavissa, kun nuorimmat ja vähän vanhemmatkin Ampparipojat ja -tytöt kiersivät puuhapisteitä, joissa muun muassa kuljetettiin, harhauteltiin, lauottiin tutkaan, heiteltiin frisbeegolfia ja tottakai pelattiin.

Yhteensä väkeä kävi illan mittaan paikalla noin 400, ja puheenjohtaja Kari Jauhiainen oli syystäkin tyytyväinen illan antiin.

- Junioripäällikkö Jani Saukko ja muut olivat visioineet toimistolla tapahtumaa hyvään suuntaan, ja toivottavasti saadaan rakennettua jatkossakin tällaista kulttuuria. Alussa oli pienoisia haasteita, kun porukkaa oli niin paljon, mutta kaikki sujui kuitenkin hyvin. Lajiliiton edustaja oli puhumassa niistä asioista, joista itsekin olisin puhunut, ja hmisille saatiin varmasti siitä mietittävää. Illallakin oli hyvin aikuisten peleillä hyvin porukkaa, joten kaikkiaan voi olla todella tyytyväinen, Jauhiainen hehkutti.

Tilaisuudessa palkittiin kaikkien Ampparikerholaisten ja ansioituneiden junioripelaajien lisäksi seuraavat toimihenkilöt:

Vuoden joukkue: D1-pojat (s.2000)
Vuoden joukkueenjohtaja: Jouni Mutka, D1-pojat (s.2000)
Vuoden seura-aktiivi: Kari Jauhiainen, puheenjohtaja
Vuoden Ampparikerhovalmentaja: Jaakko Juvonen
Vuoden juniori valmentaja: Tuomas Pulkkinen, E1-pojat (s.2002)
Vuoden toimihenkilö: Anne Pakarinen, E1-pojat (s.2002)

Alla kuvia illalta:

Ampparit

Ampparit

Ampparit

Ampparit

Ampparit

Ampparit