M2: Killeriltä neljä kasvispihviä, pelit jatkuvat jo lauantaina

11/28/2017 - 12:20

Miehet 2

Lauantaina 11.11 otettiin jälleen Killerin liikuntahallissa miehestä mittaa kun back-to-back turnauspelien jälkimmäinen puolisko pelailtiin FCCP:tä ja SB Pommakin X joukkuetta vastaan. Ampparit näyttivät ettei parissa viikossa mikään ollut muuttunut, tuloksena jälleen neljä pinnaa ja nousu sarjan jaetulle kärkipaikalle.

Pelit jatkuvat jo heti tulevana lauantaina 2.12, kun vastaan asettuvat tällä kaudella O2:n ainoat pistemenetykset aiheuttaneet joukkueet SC Luppo ja Vesangan Vesa. Pelit tuttuun tapaan Killerillä, Luppo asettuu vastaan kello 12 ja Vesa kello 14.

FCCP - Miehet II

Aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FCCP. Edellisen turnauksen kohtaamisessa ottelu repsahti lopulta selkeästi amppareille lukemin 7-1, mutta tänään pisteiden eteen tuli tehdä selkeästi kovempi työ. Vaikka ampparit hallitsivat palloa ensi minuuteilta lähtien, onnistui FCCP puolustamaan maalinsa edustaa niin ettei vaarallisille tekopaikoille pääsy ollut helppoa. Ensimmäisessä erässä nähtiinkin vain yksi maali, kun Esko Väisänen täräytti pallon verkkoon kahdeksan minuutin pelin jälkeen.

Toisessa erässä O2 jatkoi painostustaan ja Arttu Isopahkala siirsi erän alkajaisiksi ampparit 2-0 johtoon. FCCP kuitenkin väläytteli vaarallisia vastahyökkäyksiä ja kuittasikin pian johto-osuman jälkeen lukemiksi 2-1. Ampparit kuitenkin jatkoivat pörinää vastustajan päädyssä, ja Esko Väisäsen ottelun toinen osuma sekä Miika Asikaisen kauden ensimmäinen takasivat sen että kolmanteen erään lähdettiin turvallisen tuntuisesta 4-1 johtoasemasta.

Kolmannessa erässä FCCP:n kiri kuihtui jäähyilyyn, kun peräti kolmasti viimeisen erän aikana ukkoa marssitettiin rangaistajan aitioon. O2:n pelurit kuitenkin näkivät lehtereillä sen verta paljon muiden joukkueiden pelaajia skouttailemassa ylivoimakuvioita tulevia koitoksia varten että parhaat kikat jätettiin käyttämättä, eikä yhteensä kuuden ylivoimaminuutin aikana nähty ensimmäistään pörsää. Tähän kun lisätään vielä yksi toisessa erässä sössitty ylivoima, ei voi kuin todeta ampparipelaajien toimineen järkevästi. Tämän pitkäjänteisen työn hedelmiä päästään poimimaan sitten keväällä kun pelataan sarjanoususta. Jani Huotari poimi loput ampparimaalille eksyneet FCCP:n laukaukset, ja ottelun loppulukemiksi kirjattiin 4-1 voitto kakkosamppareille.

Miehet II - SB Pommak X

Tunnin tauon jälkeen vastaan asettui SB Pommak X. Vaikka O2 pelureilla painoi vielä edellinen tiukka kamppailu jaloissa, oli mustiin pukeutuneen kotijoukkueen jalka selkeästi lämpimämpi ottelun alkuhetkillä. Eero Ryyppö painoi kaksi kappia avauserään, ja kun Juha Väisäsen rysty painui myös verkkoon, lähdettiin toiseen erään 3-0 johtolukemista.

Toisessa erässä vastustajan jalka alkoi hyytymään ja kotijoukkue pääsi painamaan peräti viisi lisämaalia. Kolmas erä alkoi selkeästä 8-1 johtoasemasta, ja pienen lepsuilun jälkeen myös Pommak pääsi painamaan muutaman maalin viimeiseen erään. Ampparit vastasivat tekemällä jälleen viisi lisämaalia itse, joista kaikki tulivat jälleen tasakentällisin vaikka Pommakille yksi kaksiminuuttinen vihellettiinkin. Loppulukemat lopulta selkeästi 13-4.

Mainittakoon ottelusta vielä syöttökone Joonas Kemiläisen huimat kaksi maalia, joista varsinkin ensimmäinen syntyi ns. jäätävällä one-timer lämärillä. Tähän kun lisätään vielä yksi avopaikasta vedetty huti, tuli Kentsulle yhteen peliin enemmän laukauksia kuin kahdella menneellä kaudella yhteensä.