O2:n naisten edustukselle vakuuttava voitto sarja-avauksesta

09/28/2018 - 14:36

Salibandyn naisten I divisioona sai varsin odotetun alun, kun O2-Jyväskylän joukkueet ottivat keskenään ”varaslähdön” kauteen. Ampparien edustusjoukkue kaatoi seuran akatemiajoukkueen selvin lukemin 9–2.

Ottelun alussa Akatemia oli joukkueista jopa pikkuisen terävämpi, mutta avauserän jälkimmäisellä puoliskolla kokeneempi Edustus näytti niin sanotusti kaapin paikan iskemällä kolme osumaa.

-Olimme pelanneet edellisen kerran neljä viikkoa sitten liigajoukkue Pelicansia vastaan. Pitkä pelitauko vähän näkyi alussa niin, ettemme päässeet kunnolla peliin kiinni, Edustuksen päävalmentaja Seppo Pulkkinen näki.

-Kaikki kunnia Akatemialle, joka teki pelistä meille alussa vaikean. He haastoivat meidät juuri niin kuin pitikin. Heidän matala karvauksensa oli meille myrkkyä. Loppua kohti pystyimme aktivoittamaan peliä. Hyvä, että sarja on nyt avattu, Pulkkinen sanoi.

Edustuksen tehovitja oli Kiia Avikaisen (1+1) johtama kenttä, jonka laidoilla kiitivät Veera Jalkanen (2+1) ja Mari Tuppurainen (1+0), ja pakkeina luutivat Rina Rautala (2+1) ja Milja Kiviharju (0+1).

-Kiian ketjun tehosaldo +5 miellyttää erityisesti. Ja se, että teimme kummallakin ylivoimalla maalin, Pulkkinen mainitsi.

Akatemian maaleista vastasivat komeilla laukauksilla Viivi Nykänen ja Jessica Lustig.

-Lähdimme pelaamaan nöyrää peliä ja halusimme tehdä pelin vaikeaksi vastustajalle. Ajoittain siinä onnistuttiinkin. Teimme aika paljon virheitä, sillä yhteisharjoittelumme on jäänyt aika vähiin. Mutta kun pääsemme treenaamaan enemmän yhdessä, suunta on hyvä, Akatemian päävalmentaja Kari Saukkonen näki.

Kummankin jyväskyläläisjoukkueen divarikausi jatkuu reilun viikon kuluttua lauantaina.

Kuva: Ottelun alussa Amppariperheen jäseneksi kutsuttu Konsta Pylkkänen palkitsi ottelun parhaina pelaajina Edustuksen Kiia Avikaisen (oik.) ja Akatemian Viivi Nykäsen.