M1: Lauantaina kauden ensimmäinen kotiottelu!

09/28/2018 - 14:35

Tulevana viikonloppuna on miesten edustusjoukkueella luvassa kauden ensimmäinen kotiottelu Divarin runkosarjassa, kun huomenna lauantaina 29.9. vieraaksi saapuu Sipoosta ÅIF. Ottelu alkaa Palokan koulukeskuksella klo 15.30.
O2-Jyväskylähän aloitti kauden todella kovalla kaksoisryöstöllä, kun se haki pari viikkoa takaperin pisteet sekä Loviisan Torilta että EV Akatemialta. ÅIF puolestaan on pelannut vasta yhden pelin tällä kaudella, avausottelussaan sipoolaiset taipuivat vieraskaukalossa Rauman Salballe lukemin 9-2.


ÅIF oli kauden alla ennakoissa arvioitu sarjan häntäpäähän, sillä viime kaudesta joukkue menetti pari kovaa pistetehtailijaa eikä nimekkäitä uusia vastuunkantajia juurikaan saapunut. Joukkueen ydinrunko on pysynyt kasassa jo pidemmän aikaa, ja tällä kaudella ÅIF:stä huokuu myös nuoruuden intoa, sillä mukaan on nostettu todella kovia nuoria lupauksia, esimerkiksi viime kaudella U16- Maajoukkuettakin edustanut seuran oma kasvatti, sentteri Oliver Sillanpää sekä viime kaudella Loviisan Torissa pelannut puolustaja Kasper Tähkä. Lisäksi ÅIF:n rosterissa saatetaan kauden aikana nähdä paljonkin muita uusia nuoria pelaajia seuran HIFK- yhteistyön kautta.


Kotijoukkue O2-Jyväskylältä kannattaa seurata myös nuorten pelaajien esiinmarssia, etenkin Sillanpään ikätoveria ja samaan aikaan U16- Maajoukkueessa pelannutta #72 Matti Minkkistä (sama pelinumerokin muuten pojilla!) sekä 18- vuotiasta #65 Lari Mäkelää. Kumpikaan ei vielä sarjan avausviikonloppuna pistetiliään avannut, mutta tekeminen peleissä ja harjoituksissa on kyllä viitannut siihen, että vastustajan verkko tulee pöllyämään ahkeraan vielä tämän kauden aikana! Lisäksi kannattaa seurata veljespari- Mahlbergin otteita tarkalla silmällä, heistä #13 Alvar rankaisi EV Akatemiaa kahdesti ja #17 Kaarlo iski avausviikonloppuun tehot 1+2.


Sarjan tilastoihin pääset tästä.


Lauantaina siis luvassa todella mielenkiintoinen ottelu, joten ethän jää siitä paitsi!


Ottelun liput kustantavat 6€ (aikuiset) ja 4€ (jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, lapset alle 18v.). Ottelutapahtumissa sinua palvelee kioski, josta voit ostaa Ruthin Leipomon tarjoamia virvokkeita sekä nauttia kupin kuumaa kahvia, jonka on ottelutapahtumiimme toimittaa Paahtimo Papu. Lisäksi paikalla KingJahvan makkarakärry, jos nälkä pääsee yllättämään kesken pelin. Ruthin leipomo myös arpoo jokaisessa tämän kauden miesten edustusjoukkueen kotiottelussa tuotepalkinnon kaikkien katsojien kesken.


Otathan huomioon, että Palokan koulukeskuksen parkkialueella on hyvin rajoitetusti tilaa, joten kehotamme tulemaan paikalle ajoissa ja mahdollisesti käyttämään myös Palokan liikuntahallin pysäköintialuetta (Rovastintie, 40270 Palokka) joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Palokan koulukeskukselta. HUOM! Ethän pysäköi Lukutien varteen (tie ennen Palokan koulukeskuksen parkkipaikka- aluetta), niiltä paikoilta pysäköinninvalvojat muistuttavat pysäköintivirhemaksulla.


Tervetuloa siis lauantaina seuraamaan huipputason salibandya Palokkaan ja kannustamaan Äyät voittoon!


Otteluisäntänä: Paahtimo Papu