Sinustako Akatemia-Amppari?

03/28/2020 - 17:42

akatemia

akatemia

Kiinnostaako sinua pelaaminen O2-Jyväskylän akatemiajoukkueessa? Akatemiassa on muutamia avoimia pelipaikkoja sekä A-junioreiden valtakunnallisessa 1. Divisioonassa, että miesten 2. Divisioonassa. Ensi sijassa etsimme 18-25 -vuotiaita pelimiehiä, mutta myös muutkin ikäluokat huomioidaan.

O2-Jyväskylä Akatemia on nuorten lahjakkaiden pelaajien ryhmä, jolla on joukkueet sekä A-junioreiden, että miesten sarjoissa. Akatemia on tärkeä osa seuran pelaajapolkua, jonka tavoite on tuottaa laadukkaita pelaajia liiganousua tavoittelevalle miesten edustusjoukkueelle. Akatemiajoukkueen omat kilpailulliset tavoitteet ovat saavuttaa seuraavan kahden vuoden aikana nousut A-poikien SM-sarjaan, sekä miesten Suomisarjaan.

Jos olet valmis panostamaan salibandyyn ja tavoitteelliseen harjoitteluun ja uskot taitojesi riittävän mainituillla sarjatasoilla pelaamiseen, ota yhteyttä Akatemian vastuuvalmentajaan Juha Hirvoseen.

Puh. 040 5037092
Sähköposti: juha.hirvonen@o2-jkl.fi

 

Alla muutamien pelaajien mietteitä siitä, miksi päättivät Akatemian joukkueekseen valita.

#4 Manu Kälkäinen: ”Akatemialla on paljon sovittuja juttuja pelin sisällä joukkueen ja kentällisen osalta. Myös kentän ulkopuoliset asiat on hoidettu viimeisen päälle”

#22 Antti Minkkinen: ”Hommat tehdään hyvin, pääsee hyvien ukkojen kanssa treenaamaan ja treenit on laadukkaita. Sillä hyvä tulee.”

#44 Valtteri Pulkkinen: ”Yhteisharjoittelu sekä farmitoiminta Edarin kanssa luo kyllä motivaatiota ruokkivan ympäristön.”

 

akatemia

 

 

28.03.2020