O2-Jyväskylä on Keski-Suomen Vuoden nuorisourheiluseura!

01/28/2017 - 10:04

Ampparit

Puheenjohtaja Jauhiainen: Kunnia kuuluu jokaiselle tasapuolisesti.

Salibandyseura O2-Jyväskylä on valittu Keski-Suomen Vuoden nuorisourheiluseuraksi!

Seuran puheenjohtaja Kari Jauhiainen ja toiminnanjohtaja Jani Saukko ottivat arvokkaan tunnustuksen ylpeinä vastaan perjantai-iltana Keski-Suomen urheilugaalassa.

O2-Jyväskylä on palkittu gaalassa aiemminkin, mm. vuosi sitten salibandyn Vuoden lajiteolla. Vuoden nuorisourheiluseura -tunnustus oli silti Jauhiaisellekin erityisen mieleinen. Seura on tehnyt jo vuosia töitä nimenomaan nuorisopuolta painottaen. Tällä hetkellä O2-Jyväskylän reilusta 1000 jäsenestä noin 700 on junioreja.

-Tämä on todella iso tunnustus seuran viime vuosien työstä. Kunnia tästä tunnustuksesta kuuluu tasapuolisesti jokaiselle seura-aktiiville, Jauhiainen kiitteli.

-Seurassa on paljon toimijoita, jotka tekevät päivittäin hienoa työtä. He eivät näy julkisuudessa eikä heidän tekemäänsä työtä aina huomata. Olkoon tämä kunnianosoitus heille jokaiselle.

Jauhiainen korostaa, että seuran toiminnan tavoitteena ei ole tunnustusten tai palkintojen saaminen, vaan mahdollisimman laadukkaan harrastus- ja kilpailuympäristön luominen jäsenille. Silti tunnustukset lämmittävät ja niitä voi pitää myös laadun merkkeinä.

-Jyväskylässä on paljon erittäin laadukkaita nuorisourheiluseuroja, ja nyt me kuulumme niihin seuroihin, jotka ovat saaneet tällaisen tunnustuksen. Se tuntuu mahtavalta!

-Voi ajatella, että olemme päässeet yhden etapin maaliin. Mutta ennen kaikkea tämä on tunnustus hyvästä työstä. Voimme olla tästä ylpeitä, mutta matka jatkuu, ja toimintaa yritetään yhä jatkuvasti kehittää, puheenjohtaja viestitti.

O2-Jyväskylä juhlistaa Vuoden nuorisourheiluseura -tunnustusta sekä hiljattain rikottua 1000 jäsenen rajapyykkiä lauantaina naisten Salibandyliigan paikallisottelun O2JKL-Happee yhteydessä. Seura ja yhteistyökumppani Caffitella tarjoavat kakkukahvit ennen ottelua 400 ensimmäiselle. Tarjoilu Monitoimitalolla alkaa klo 14.30 ja ottelu klo 15.00.

Sydämellisesti tervetuloa!