C1: Marraskuu päätökseen - Surinaa Tampereella sekä Vaajakoskella!

11/27/2020 - 15:03

C1

Kuun viimeisissä peleissä viihdettä ja jännitystä luvassa!

Niin se vain ohi on tämäkin kuukausi ja vähintäänkin erikoisen vuoden 2020 viimeinen kuukausi aloittaa lähtölaskennan jo ensi tiistaina. Vielä keretään kuitenkin marraskuussakin salibandystä nauttia, kun tulevana viikonloppuna molemmat CeeYkkösten porukat pääsevät kaukaloon surisemaan! Edustusjoukkue O2JKL/MuurY pääsee nauttimaan todellisesta kärkipelin hegemoniasta, kun SM-sarjan jaetulla kakkostilalla majailevat Pörriäiset iskevät Tampereella sarjakärki Classicin kimppuun. Kilpajoukkue O2-Jyväskylä II pelaa puolestaan 1-divisioonassa kaksi kotiottelua Vaajakosken hornankattilassa, kun lauantaina vieraaksi saapuu sarjan kärkiporukoihin lukeutuva Ilves Tampereelta ja sunnuntaina puolestaan sarjataulukossa juuri Surriaisten alla majaileva EräViikingit Itä (HUOM! Tässä kohti tekstiä kirjoittajan korvanappiin tuli tieto, että sunnuntain peliä ei pelata).

Laitetaan tällä kertaa jo tekstin alkuun tämä; näinä aikoina myös me suosittelemme enempi etäfanitusta, joten seurailethan viikonlopun pelit mieluusti striimin välityksellä. Kaikki pelit ikäluokan YouTube- kanavalla -> Salibandy Pojat 05 SM/Divari Live

Tästä sitten ennakkoa lukuun illan ratoksi!

O2-Jyväskylä II - Ilves

Surriaiset saa lauantaina haasteen aivan sieltä Divarin kovimmasta päästä, kun sarjan kakkosena oleva, tappioitta seitsemän peliä maalierolla 74-17 pelannut Tampereen Ilves saapuu Vaajakoskelle. Joukkueethan kohtasivat toisensa jo SM-Jatkokarsinnoissa syskyllä, jolloin Ilves oli vahvempi. Ikäluokallemmehan Ilveksen kohtaaminen on ollut jo jotakuinkin arkipäivää, joten tuskin mitään kauhean uutta on vastaan tulossa.

Ilves on todentosiaan tämän sarjan ehdotonta kärkeä ja joukkueella on todella laaja kärki käytettävissään, jos myös seuran -06 ikäiset ovat mukana Dani Jaarasen (10+10) ja Jesse Ypyän (7+5) johdolla. Mutta löytyyhän myös nollavitosista todella paljon taitoa, muun muassa sarjan pistepörssin kärki Jere Ruusunen (12+11) sekä kovaa viivasta pommittavat Lari Kujansivu (11+7) ja Lauri Kohtamäki (4+8). Tolppien väliin on heittää vain erinomaisia vaihtoehtoja, kun sekä Matias CorellRoope Jaakkola että sarjan paras maalivahti Aku Ikonen ovat napsineet palloja kiinni kovalla prosentilla.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

O2-Jyväskylä II - EräViikingit Itä

Alun perin siis sunnuntaina piti pelata toinenkin matsi, mutta tässä vaiheessa tekstiä myös kirjoittajalle tuli tieto, että Helsingin alueen heikentyneen koronatilanteen johdosta ErVi Itä ei voi Liiton ohjeistuksen mukaisesti sunnuntaina Jyväskylään matkustaa. Tämä peli siirtyy siis pelattavaksi tulevaisuuteen.

Näin saa Surriaiset keskittyä siis täysin huomiseen haasteeseen! Seurailehan ainakin seuraavia juttuja;

"Jatkuuko Pollarin maaliputki?"

"Löytyykö Syvänperälle pysäyttäjää?"

"Väistävätkö vastustajat Rimpilää taas kaukalon ulkopuolelle?"

"Väläyttäisikö Nikkilä viheliäistä viivamoukaria?"

"Olisko Toivakasta aika kajahtaa kauden avausosumaa?"

"Onko Vaajakosken änäriaski vieraille iso kulttuurishokki?"

Classic - O2JKL/MuurY

Pörriäisten puolestaan pääsee todella makean pelin äärelle, kun iskemme lauantaina sarjakärki Classicia vastaan! Valitettavasti emme vielä pääse tällä viikolla pitchattuun Ideaparkin miljoona-areenalle, vaan tyytyminen on Spiral hallin hegemoniaan. Toki juomaveden värin arvuuttelu on kuulunut jo vuosia omiin pelipäivän suosikkivisoihin! Ei vaan, onhan Spiralilla nyt ainakin ykköskentän osalta olosuhteet vähintäänkin kohdallaan huippusalibandyyn!

Hieman takerrellen kautensa kahdella tappiolla aloittanut Classic on sittemmin piristynyt ja osoittanut, mihin joukkue parhaimmillaan pystyy; viimeisimpinä ovat kaatuneet SPV ja LeBa isommilla numeroilla ja Karhut 8-6 voitolla. Classicin tehokkaimpana on häärinyt tällä kaudella 9+9 iskenyt Teemu Karppanen, ja hyvää taustatukea ovat tarjonneet erityisesti Ilveksessä meitä viime kaudella maaleillaan kiusannut Oskari Vääräniemi (10+3) sekä taitava Miko Lindman (7+2). Mielenkiintoisia nimiä ovat myös viime kaudella LeBassa pelannut Patrik Hautasaari (5+3), kapteeni Ville Harjunalanen (3+3) sekä varmastikin kokoonpanossa nähtävä supertalentti Vilho Helin, joka takoo kovia tehoja jo myös Clasun B-junnuissa. Tolppien välistä löytyy ikäluokan kärkiosaamista etenkin Aleksi Tammisen mukana.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Haaste on siis todella kova, mutta Pörriäiset ei nöyristelemään lähde! Viime pelien lentokeliä tuskin yhtä suurinumeroisesti päästään jatkamaan, mutta kyllä me jokunen maali halutaan tehdä ;)

Seuraavien kautta, kiitos lukemisesta, jännitähän huomenna mukana striimin välityksellä!

"Jatkuuko Marren pöljäpäiväily?"

"Iivari rikkoi viime pelissä kiikarit ja kilautti myös tolppaan - onko lisää tulossa?"

"Joonas puolestaan iski kauden ekan - onko lisää tilauksessa?"

"Onko Eeli maalifiiliksellä vai syöttelyfiiliksellä?"

"Minkälainen on Nuutin marketti-Exelien tatsi?"

"Onko vesi ruosteisen ruskeaa vai täysin odottamattomasti kirkasta?"

"Uskaltaako kesken voitollisen vireen vaihtaa pelipäivän NOCCO:n makua?"

"Saataisko nähdä pari havainnollistavaa kuvaa Ideaparkista?"

"Mitä me syödään?"

C1

Muistahan pistellä siis viikonloppuna striimit tulille; seuraavan kerran me pelataan nimittäin (jos suositukset silloin sen sallii) vasta joulukuun 19.-20.12. kun Pörriäiset pelaa vuoden viimeisen ja Surriaiset kaksi viimeistä peliä!

27.11.2020