M1: Siipirikkoisena Forssasta tulijaisina tyhjät kämmenet

10/27/2015 - 13:58

FoSu-O2 10-6

Lauantaina O2 lähti kohti forssaa vajaalla miehistöllä. Edellisviikkoinen Suomen Cupin nujakka koitui kalliiksi kun loukkaantuneiden listaan lisättiin kaksi pelimiestä. Siihen kylkeen muutamat häät ja jotain muita kissanristijäisiä ja kokoonpanosta löytyi hieman yli kaksi kentällistä jätkiä. FoSu tiedetään kovaksi vastukseksi ja vajaa miehitys ei ainakaan helpota tilannetta hyvin liikkuvaa joukkuetta vastaan.

O2 sai peliin hyvän latauksen ja ensimmäisessä erässä ampparit olivat hetkittäin selvästi niskan päällä. O2 siirtyi kolmen minuutin kohdalla johtoon mutta FoSu kuittasi välittömästi. Kankean alkukauden jälkeen askelmerkit uomiinsa kohdistanut J. Manninen iski läpiajosta vierailijoiden toisen osuman jollain aivan käsittämättömällä tsipillä jota kummasteltiin vaihtopenkillä huuli pyöreänä. Tyylipisteitä ei kuitenkaan onneksi jaeta. Hieman reilu minuutti tästä ja Henri Eskelinen vei vierailijat kahden maalin karkumatkalle. Erän puolessa välissä kotijoukkue pääsi hakemaan tasoitusta ylivoimalla mutta tuloksetta. O2:sen ylivoima sen sijaan toimi ja pallo saatiin reppuun ja lukemat 1-4. Olosuhteisiin nähden hyvin pelattu erä päättyi kotijoukkueen kavennukseen ja taukolukemat 2-4

Toinenkin erä aloitettiin räväkästi Henri Eskelisen maalattua illan toisensa jo reilun parinkymmenen sekunnin jälkeen. Tästä eteenpäin peli siirtyi täydellisesti kotijoukkueen haltuun. FoSu kavensi, kavensi, tasoitti, tuli ohi ja lisäsi johdon 7-5. Mielellämme kertoisimme mitä tapahtui mutta amppareiden tekemisessä ei tapahtunut juuri mitään ja FoSu taas duunasi ihan mitä halusi.

Kolmannessa erässä kentällä nähtiin toisen erän velton spagetin sijasta hieman ryhdikkäämpi O2. Kapteeni Lempinen toi O2:sen maalin päähän puolessa välissä erää. Tämän jälkeen O2 pääsi hakemaan tasoitusta vielä ylivoimalla mutta sitä ei käytetty hyväksi. Kotijoukkue karkasi kahden maalin päähän ja O2 vaihtovirheen seurauksena Fosu pääsi näyttämään ylivoimaosaamistaan. Paljoa ei ehditty scouttaamaan kun kolmen sekunnin yveen jälkeen pallo löytyi O2:sen maalista. O2 haki vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta koska joukkueemme Kuuselan etunimi ei ole Ville-Pertti se jäi vain yritykseksi. FoSu nakkasi pallon vielä kerran amppareiden maaliin ja loppulukemat oikeutetusti FoSulle 10-6.