N1: Naisten kausi alkoi tahmeissa merkeissä

09/27/2010 - 00:01

Naisten kausi käynnistyi Killerillä 25.9. Vastaan asettuivat molemmat Hämeenlinnanlaisjoukkueet FT Trackers ja Pisku.

Ensimmäiseen peliin Trackersia vastaan lähti vielä hieman puolivalmis ampparijoukkue. Pelaajat ovat palailleet kesälaitumilta vasta muutama viikko sitten, joten yhteistä harjoitteluaikaa ei ruhtinaallisesti ole suotu. Peli osoittautui kuitenkin tasaväkiseksi molempien joukkueiden hallitessa palloa. Trackers pääsi jo kahden maalin johtoon, ennen kuin naisten sisuuntunut joukkue aloitti maalinteon. Naisten kauden ensimmäisen maalin veivasi Kippo lennättäen pallon Annan syötöstä suoraan vastustajan yläkulmaan. Pian ensimmäisen maalin jälkeen joukkue kiri tasoihin Heidin hienolla yläkulmatykityksellä. Toisessa erässä vastustaja pääsi kuitenkin tekemään vielä yhden maalin, jota kovasta yrityksestä huolimatta ei päästy tasaamaan.

Naisten toisessa pelissä vastaan tuli Pisku. Vastustaja ei paljoa palloa hallinnut, mutta teki ratkaisevat maalit ampparijoukkueen antaessa painetta vastustajan maalille - turhaan. Peli olisi helposti voinut olla aivan toisissa lukemissa laukausten mennessä selvästi O2:n naisille 14-43. Naisten ainoista maaleista vastasivat Leenu ja Neukku. Viimeisen maalin Pisku pääsi tekemään tyhjään maaliin naisten yrittäessä tasoitusta ilman maalivahtia. Loppuminuuteille saatiin vielä 2 minuutin jäähy liian monen pelaajan ollessa kentällä. Tämä peli oli osoitus siitä, että myös hallitseva joukkue joutuu välillä taipumaan.

Naisten seuraava koitos on 17.10. Killerillä klo 15 ja 17. Kaikki katsomaan ja kannustamaan silloin jo paljon paremmin harjoitellutta joukkuetta!