P18: Jatkokarsinnat kutsuu - Suunnaksi Lahti!

08/27/2021 - 18:11

P18

Edustus lähtee vielä kerran taistoon paikasta SM-sarjaan!

P18- ikäluokan SM-karsinnat vuosimallia 2021 ovat edenneet toiseen vaiheeseen, joka pelataan tulevana viikonloppuna kolmella eri paikkakunnalla, ja jaossa on vielä kolme paikkaa SM-sarjaan, 12 paikkaa Divariin ja kolme tuomiota Alueellisiin sarjoihin.

Amppareiden Edustusjoukkueen osalta viime viikonloppu meni pelillisesti jotakuinkin niin kuin tavoiteltiinkin, mutta tuloksena oli kovasta lohkosta sielti vain yksi voitto, kun sekä Classici että lohkon komeasti voittanut Nibacos olivat parin maalin erolla meitä etevämpiä. Lohkon kolmossijalla irtosi kuitenkin paikka tulevalle viikonlopulle, joten päästäänpähän tarjoamaan ainakin (etä)faneille sählyviihdettä kaksin kerroin!

Ampparit suuntaa lauantaina Lahteen hyppyrimäkien juurelle Suurhalliin pelaamaan. Pelaamme Lohkossa 4 yhdessä isäntäjoukkue LASB:n sekä EräViikingit Akatemian kanssa. Rinnakkaisessa Lohkossa 3 pelaavat puolestaan Pirkat, Northern Stars sekä SC Hawks. Lohkojen sisällä pelataan lauantaina kukin kaksi peliä, ja sunnuntaina sitten lohkojen voittajat karsivat paikasta SM-sarjaan ja lohkojen kolmoset puolestaan paikasta Divariin. Lohkokakkoset lunastavat suoraan paikan Divariin ja eivät siis pelaa enää sunnuntaina. Toisin sanoen, paikka SM-sarjassa vaatii todella kovan kolmen voiton rivin, mutta sitähän me lähdetään tavoittelemaan!

P18

EräViikingit Akatemia - O2-Jyväskylä Klo 15:00

Ensimmäisenä Suurhallin matolla vastaamme asettuu EräViikingit Akatemia. Joukkue lunasti viime viikonloppuna kahdella voitolla ja kahdella tappiolla kolmossijan A-Lohkosta, kiusaten kuitenkin etenkin lohkon voittanutta SBS Wirmo/Maskua ihan kunnolla ja voittamalla SPV II:n ja SB Hurricanen. Joukkueessa on useampia tuttuja nimiä vanhan EräViikingit Pohjoisen pelaajistosta, kirkkainpana tähtenä viime viikonloppuna kuitenkin tuikkinut Chris Oja on tällä viikolla ollut Viron maajoukkueen matkassa U19 MM-Kisoissa. Muitakin kovia pelimiehiä joukkueesta kuitenkin löytyy; Markko Pitkänen iski tehot 3+1 viime viikonloppuna ja mm. Juho Kahlos ja Vili Auvinen ovat myös erittäin kovan tason pelaajia. Maalissa Julius Pajari pelasi kolme ottelua melkoisen kovilla torjuntamäärillä ja -prosenteilla. Muutenkin EräViikinkien laadukas junioritoiminta tuottaa vuodesta toiseen todella hyviä pelaajia, joten yhtään ei auta Ampparien lähteä myöskään Akatemiaa aliarvioimaan, jos avauspelistä voitto halutaan raapia.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

O2-Jyväskylä - LASB Klo 18:00

Toisena vastustajana nähdään sitten erittäin laadukkaalla rosterilla operoiva LASB, joka viime viikonloppuna kuritti muun muassa Amppareiden Kilpajoukkuetta sekä FBC Turkua 12-0 lukemin ja löi lisäksi myös SB Vaasan. Ainut tappio tuli kuitenkin lohkon kärkikamppailussa SM:ään edennyttä Tepesiä vastaan. Joukkueessa yhdistyvät tänä vuonna LASB:in jo vuosia yhdessä pelannut 04-ikäluokka sekä SB Heinolasta siirtyneet taiturit. Viime viikonloppuna etenkin ykköskentän duo Joona Karjalainen (2+11) - Karo Kantola (6+3) iski vakuuttavalla tahdilla palloa reppuun, ja taustatukea tarjosivat myös mm. Niko EskelinenRasmus LundenNiklas Lehtonen sekä 07-ikäluokan supertalentti Peetu Rantala. Tolppien välistä löytyy lisäksi vain laatua Teemu Korhosen ja Jooa Maczulskijin muodossa.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Sunnuntain mahdollisia vastustajia ei tässä vaiheessa ruveta spekuloimaan sen tarkemmin, kun ei edes tiedetä pelataanko silloin. Paperilla kuitenkin sekä Pirkat että uutena joukkueena ikäluokkaan muodostunut Stars ovat todella laadukkaita nippuja ja onpahan Stars myös erittäin yllätysvalmis.

Lohko 3 seuranta tulospalvelussa

Vastustajien pelaamisesta ei kuitenkaan Amppareiden tule tulevana viikonloppuna murehtia, vaan keskittyä siihen, että oma peli saadaan vähintään samalle tasolle kuin se oli myös viime viikonloppuna. Kehityskohteet on myös tunnistettu ja niitä ollaan tällä viikolla jumpattu, joten valmiita me tulemme taas olemaan!

Pelit jatkuvat edelleen ilman katsojia, mutta livestriimit kannattaa laittaa tulille YouTubesta, niin pääset huippuluokan salibandya kuitenkin seuraamaan:

Finland Floorball P18 LiveChannel

Myös IG:n puolella seurataan taas tapahtumia läheltä, muista sekin ottaa seurantaan. 

Kerran vielä isketään karsinnoissa ja oma parhaamme tehdään; katsellaan sitten mille sarjatasolle se tällä kaudella riittää!

P18

27.08.2021