Kuningatarampparien kapteenisto valittu – pelikin kulkee mallikkaasti: ”Olemme hitsautumassa yhteen”

08/27/2018 - 14:29

Naiset edustus

O2-Jyväskylän naisten edustusjoukkueen kapteenisto on valittu. Joukkue äänesti viime viikolla keskuudestaan kolme naista käsittävän kapteeniston, jonka koostumus sai päävalmentaja Seppo Pulkkisen viiksikarvat värähtelemään tyytyväisyydestä.

Kapteenin C-kirjainta kantaa ensi kaudella Iina Autio. Varakapteeneiksi joukkue valitsi Milja Kiviharjun ja Silja Penttisen.

-Kapteeniston koostumus kuvastaa hyvin sitä tilannetta, jossa joukkue on: monelta taholta kasattu ryhmä on nyt hitsautumassa yhteen ja olemme kasvamassa yhdeksi kokonaisuudeksi, joukkueeksi. Iinahan on entisiä happeelaisia, Milja on ihan uusi tässä joukkueessa, ja Silja on pitkäaikainen ”Amppari”, Pulkkinen huomauttaa.

-Kapteenisto on erittäin tärkeä linkki pelaajiston ja valmennuksen välillä, Pulkkinen korostaa.

”Kuningatarampparit” vetäisivät viikon sisään kunnon peliryppään. Viime viikon sunnuntaina liigan suurseuroihin kuulva Tampereen Classic oli parempi maalein 5–2.

-Siinä pelissä olimme kokonaisuutena oikein hyvin mukana pelissä, mutta maalinteko tökki, Pulkkinen kertoi.

Tiistaina naiset kaatoivat toisen tamperelaisen liigajoukkueen, KooVeen, maalein 8–4.

-Se peli oli meiltä silkkaa dominointia alusta loppuun, Pulkkinen iloitsi.

Sunnuntaiaamuna kello 4.30 ampparibussi liikahti kohti Oulua, jossa joukkue pelasi kaksi ottelua. Liigan kärkijoukkueisiin ennakoitu Rankat Ankat oli parempi maalein 5–1, mutta toisessa pelissä ”Muyat” peittosi divarissa vastaan asettuvan Blue Foxin maalein 3–0.

-Rankkoja Ankkoja vastaan saimme hyvää puolustustreeniä. Peluutimme tarkoituksella vain kahta kentällistä, jotka kyykkivätkin hyvällä meiningillä ja asenteella. Rankat Ankat on treenipelien tähänastisista vastustajistamme selvästi paras. Blue Fox -pelissä taas peluutimme koko rosteria, ja peli oli meillä koko ajan hanskassa. Paikkoja oli hyvin, mutta huolellisutta tarvitaan viimeistelyyn vielä lisää. Saimme pelattua kaksi hyvärytmistä peliä, ja Janita (Spännäri) pelasi vielä maalilla nollan. Hyvä arvosana tuli sunnuntain peleistä, rehtori Pulkkinen kertasi.

Ylipäätään Pulkkinen on erittäin tyytyväinen loppukesän antiin.

-Ensin vedettiin hyvä treenijakso, ja nyt oli tiivis pelijakso. Olemme saaneet ajettua pelitapaa sisälle, ja alkaa näyttää siltä, että pelaajat ostavat valmennuksen ajatusta pelistä. Oikealla tiellä ollaan, Pulkkinen uskoi.

Torstaina Muyat kohtaa viime kevään liigakarsinnoista tutun Lahden Pelicansin vieraskentällä.

-Nyt on vuorossa vielä vahva treenijakso. Esimerkiksi erikoistilanteita emme ole harjoitelleet vielä lainkaan. Sitten voi tulla vielä yksi treenipeli ennen sarjan alkua, Pulkkinen kertoi.

Naisten divarikausi alkaa 27. syyskuuta kuumalla derbyllä, jossa kohtaavat O2JKL Akatemia ja O2:n edustusjoukkue.

Naiset edustus