Pojat B: Alkukauden tunnelmia

05/27/2014 - 16:29

Uusi kausi pyöräytettiin käyntiin toukokuun puolessa välissä. Viime kauteen verrattuna joukkue on kokenut suuria muutoksia, kun lähes kymmenen pelaajaa viime kauden joukkueesta ei enää tällä kaudella mukaan startannut. Osa päätti siirtyä toisiin joukkueisiin hakemaan uusia haasteita, toiset taas jättivät leikin kokonaan kesken. Uusia ja lupaavia vahvistuksia on onneksi saatu mukaan, joten uusi kausi on päästy aloittelemaan hyvillä mielin. Mukaan toki mahtuu vielä!

Vaikka vaihtuvuus onkin ollut suurta joukkueen tavoitteellinen meininki ei ole muuttunut mihinkään. Kesän ajan ahkeran saliharjoittelun lisäksi pyritään entisestään keskittymään myös fysiikan harjoittamiseen. Kesälle uutena harjoitusmuotona on tullut mukaan crossfit, jota on käyty hikoilemassa muutaman kerran viikossa CrossFit Jyväskylän salilla ammattilaisten ohjeistamana. Poikien palautteen perusteella crossfit on ollut hyvä vaihtelua normaalille fysiikka treenille ja myös valmentajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä näkemäänsä. Monille crossfitin kaltaisen kovemman fysiikka harjoittelun aloitteminen on varmasti ollut melko rankkaa, mutta tätä on kuitenkin pyritty kompensoimaan muussa harjoittelussa.

Heti kauden alussa joukkue teki myös hyvin yksimielisen päätöksen osallistua SM-karsintoihin. Karsinnoista lähdetään SM-sarjapaikan lisäksi hakemaan kovia pelejä ja tärkeitä kokemuksia tulevaan kautta varten. Päätös karsintoihin osallistumisesta tuo varmasti kesäharjoitteluun entistä enemmän hyvää tekemisen meininkiä.

Katseet on siis käännetty tulevaan ja valmennuksen fiilis on erittäin luottavainen. Mukaan tosiaan mahtuu vielä pelimiehiä eli jos jotakuta kiinnostaa tulla pelaamaan säbää hyvän porukkaan, olkaa rohkeasti yhteydessä valmennukseen!

-Tume