Final six -turnauksen eka päivä takana - ollaan neljän parhaan joukossa!

04/27/2019 - 15:34

Joukkue matkusti tänään Lempäälään Final six -turnaukseen, jossa pelaavat Etelä-Suomen, Länsirannikon ja Sisä-Suomen kuusi parasta joukkuetta. Meidän lisäksi ErVi Pohjoinen, GrlFK Green, Karhut, Classic II ja Oilers NG.

Ekaan peliin vastaan asettui Oilers NG. Peli alkoi molemmin puolin sähäkkäästi, kun meidän eka maali iskettiin vastustajan verkkoon ajassa 1:33. Vastustaja pääsi tasoittamaan kuitenkin pelin 2:24. Tämän jälkeen mentiinkin aika tasaisesti lähes yhdeksään minuuttiin asti, kun O2 iski toisen maalin. Oilers joutui vielä erän lopulla alivoimalle ja verkko heilui ajassa 13:17. Viisitoista minuuttia on kuitenkin pitkä aika ja vastustaja rokotti vielä erän lopulla yhdellä maalilla. Erätauolle siirryttiin meidän johtoasemassa 2-3.

Toinen erä alkoi Oilersin tasoittaessa pelin ajassa 16:45. Montaa sekuntia ei ehtinyt kulua, kun heti perään Oilers siirtyi johtoon. Tämän jälkeen mentiin taas tasaisesti pidempi aika, kunnes ajassa 24:51 O2 tasoitti pelin. Erän viimeisen minuutin käynnistyessä siirryimme johtoon. Ennen erätauon alkamista Oilers otti vielä jäähyn ja kolmas erä aloitettiin ylivoimalla.

Ylivoima ei tällä kertaa tuottanut tulosta, vaan kolmatta erää ehdittiin pelata 9 minuuttia, kunnes meidän maalin verkko heilui Oilersin tasoittaessa pelin. Viimeisellä minuutilla iskettiin jälleen meidän johtomaali. Loppu erä pelattiin tiukasti ja voitto Oilersista oli taputeltu.

Oilersin hävittyä myös Classicille varmistui paikkamme neljän parhaan joukossa.

Toisessa pelissä vastassa oli Classic, joka voitti Eliittisarjan loppuhuipentuman muutama viikko takaperin. Tämäkin peli sai kunnon alun, kun Classic teki ensimmäisen maalin ajassa 1:16. Tasoitusta ei kuitenkaan jouduttu odottamaan kauaa, kun ajassa 2:27 verkko heilui toisessa päässä. Tästä kolmen minuutin kuluttua siirryimme johtoon ja heti minuutti sen perästä Classic tasoitti pelin. Eka erä päättyi meille 3-2.

Toista erää ei kerinnyt vanheta kuin 41 sekuntia Classicin tasoittaessa jälleen pelin. Tämän jälkeen jäkleen kerran menimme johtoon ja jälleen kerran Classic tasoitti. Toisen erän lopulla Classic siirtyi vielä yhden maalin johtoon ja erätauolle siirryttiin lukemissa 4-5.

Kolmannessa erässä Classic otti pelin haltuunsa ja nakutteli maalin toisensa perään. Peli oli lopulta 4-8 ajassa 39:01. Vielä yhdellä maalilla pystyimme tasoittamaan, mutta Classic iski vielä yhden. Peli päättyi 5-9.

Vaikka maaliero harmillisesti kolmannessa erässä kasvoi ja Classic iski itsensä karkuteille, niin peli oli meiltä erittäin hyvä ja huomisin sijoitusotteluihin lähdetään hyvillä mielillä nöyristelemättä!