N1: Game 2

03/27/2017 - 10:38

Toinen karsintapeli pelattiin eilen sunnuntaina 26.3. Palokan pyhätössä. Ennen peliä joukkue huokui intoa ja itsevarmuutta.

Peli lähti käyntiin loistavasti ja ensimmäinen maali syntyi heti ensimmäisen peliminuutin jälkeen ajassa 1.01. Avausmaalin vastustajan verkkoon taituroi Piia Niemi. Myllytys vastustajan päässä jatkui, mutta toista maalia ei vain syntynyt. SB Vantaa iski paikoista, jotka heille tarjottiin ja erätauolle siirryttiin Vantaan 1-2 johdossa.

Toisessa ja kolmannessa erässä maalipaikkojen luominen jatkui ensimmäisen erän tapaan. Pörssipäivä sattui kuitenkin olemaan vain vastustajalla, joka hoiti lopulta ottelun nimiinsä 1-5. Näin ollen karsintasarjan voitot ovat nyt tasan 1-1.

Pelillisesti ottelu oli parempi kuin lauantain game 1. Maalipaikkoja luotiin riittävästi ja peli oli ampparien hallinnassa. Pyörityksestä kertoo myös torjuntatilastot: O2 22 torjuntaa - Vantaa 34 torjuntaa. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevaa keskiviikkoillan peliä Vantaalle. Silloin tähtäimessä on toinen voitto karsintasarjaan.