C2: Vieraita Turusta - Taistelu kotiedusta jatkuu!

02/27/2020 - 18:02

C2

Sunnuntaina luvassa on jälleen vauhdikas ja laadukas ottelu, kun saamme vieraaksi erittäin kovan TPS:n. 

Helmikuu alkaa tämän jutun kirjoittamisen aikaan olla karkauspäivää vaille taputeltu, ja maaliskuu päästäänkin aloittamaan heti todella kovalla ja odotetulla salibandyottelulla, kun 1.3.2020 Pörriäiset saa C2-poikien SM-sarjan kamppailussa vieraakseen Palokkaan Turun Palloseuran aka Thö one and only Palloseuran aka Tepsin eli kansankielellä TPS:n. Pörriäiset ja TPS ovat ainoat joukkueet, jotka taistelevat vielä sarjan kakkostilasta ja samalla kotiedusta pudotuspeleihin, Tepsillä tosin myös sekä Ilves että Karhut hamuavat turkulaiset ohittaa taistelussa laemmista pudotuspelipaikoista. Pörriäisillä loppurunkosarjan plan on selvä; kolme pistettä viimeisestä kolmesta pelistä (TPS, Karhut, Masku/Wirmo) riittää varmistamaan kakkostilan, ilman stressiä siitä, miten TPS loput ottelunsa pelaa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen viime vuoden puolella Turussa oli erittäin vauhdikas ja käytännössä myös järjetön 18 mylläkkä, josta Tepsi selvisi ansaitusti voittajana 10-8 voitolla. Tuossa pelissä Pörriäisillä oli isoja ongelmia oman alueen pelaamisessa ja etenkin kaksinkamppailuissa, ja näitä asioita onkin siitä pelistä lähtien treeneissä jumpattu hyvin tuloksin. Vastus tulee kuitenkin olemaan erittäin kova sunnuntaina, ja luvassa on varmasti jälleen jännittävä ottelu; Turun suurin ja mahtavin onneksi myös sytyttää aina!

SM-sarjan tilastot (Lohko B)

TPS on pelannut kokonaisuudessaan vakuuttavan kauden ja osoittanut olevansa ehdottomasti niitä joukkueita, jotka keväällä kahdeksan parhaan joukkoon sarjassa kuuluvat. Kärkijoukkueista pelit sekä meitä, Ilvestä ja Karhuja vastaan ovat olleet erittäin tiukkoja loppuun asti, ja etenkin Tepsin vastahyökkäyspelaaminen on ollut todella nopeaa ja tehokasta. Tepsin kärkiyksilöitä tällä kaudella ovat olleet sarjan parhaisiin yksilöihin kuuluva maalitykki Jace Hellén (21+2) sekä huipputaitava Loimaan Leiskun kasvatti Santeri Heikkilä (9+7), unohtamatta Veeti Virtasen (9+8), Elias Kasken (2+12) (jolla myös ehdottomasti koko sarjan hienoin sukunimi!) sekä Tepsin C1-pojissa pääsääntöisesti pelaavan Jooa Höglundin (4+1) tuomaa tulitukea. Tolppien välissä ikäluokan parhaisiin veskareihin kuuluva Arttu Mankinen sekä 06-ikäluokan "tuuraaja" Veikko Rauhanen ovat olleet erittäin vakuuttavia myös läpi kauden.

Pörriäisten edellisestä sarjapelistä on kerennyt hetki kulua, mutta välissä on onneksi saatu hieman parannella pieniä loukkaantumisia ja isoimmat sairastumisaallotkin kerettiin onneksi kokea tauon aikana. Talviloma toi tällä viikolla omat haasteensa harjoitteluun, mutta yhteistyössä C1-poikien kanssa saatiin hyvät treenit onneksi aikaan, ja lauantaina kokoonnutaan vielä viimeistelemään koko porukalla kisakunto kohti sunnuntain koitosta!

Ottelun seuranta

Livestream (YouTube)

Palokkalehden viikonloppuliitteen Collector's Editionista kerätyt viikonlopu polttavimmat puheenaiheet ottelusta:

Pääsekö Merikoskea vastaan tuhoja tehnyt junnukenttä todenteolla irti?

Onko Rautio kulmaväännöissä taas yhtä armoton kun on ollut treeneissäkin?

Lävähtääkö Eelin lätkäranne taka- vai etukulmaan?

Kuka tekee päivän ruskeimman maalin?

Onko Jullen PWR- lapa kuumana?

Tarjoileeko Joonas kovuutta, jos joku käy liian lähelle maaliamme?

Kestääkö Jamin lapa?

Millaisella mailalla Makku dominoi, kun #neverforget Fat Pipe meni kahteen osaan?

Onko Väinö saanut loman aikana uusia faneja?

Onko Samu hakenut pohjoisen lasketturinteistä liukkaat liikkeet vartaloharhautuksiin?

Millä kappaleella lämmittelyt alkaa?

Kuka kampaa vielä hiuksiaan, kun pallottomat lämmöt alkaa?

Onko Turku-Suomi-Turku sanakirja opiskeltu läpi?

Riittääkö yksi Nocco pelitauon jälkeen vai meneekö jopa suositusrajoille (max. 2 päivässä)?

Tervetuloa sunnuntaina siis Palokkaan seuraamaan juniorisalibandya valtakunnan huipulta; saavuhan Palokkaan katsastamaan Pörriäisten maaliskuinen pelivire ja kannusta meidät voittoon kevään ratkaisupelejä kohti mentäessä! Otteluun vapaa sisäänpääsy ensimmäiselle 220 katsojalle (enempää ei saada valitettavasti Palokkaan ottaa).

O2JKL/MuurY - TPS Palokassa sunnuntaina klo 12:30!

C2

27.02.2020