P18: Tammikuu päätökseen Tampereella!

01/27/2022 - 15:42

Otteluennakko

Ampparit matkaa toiseksi viimeisessä vieraspelissään Kooveen vieraaksi

No heipä hei pitkästä aikaa! Viime aikoina on jäänyt ennakot kirjoittamatta kiireiden lomassa, mutta nyt ehdittiin taas näppäimistön ääreen. Otetaan alkuun nopea kertaus tammikuusta: vuoden ekassa pelissä kohdattiin hyvin kapealla rosterilla Indians Stars Arenalla. Tuosta pelistä muistona oikein hyvä taistelu, mutta hävityt kolme pistettä. Seuraavana viikonloppuna palattiin takaisin pk- seudulle ensin M-Teamin vieraaksi Ruskeasuolle ja sitten Starsin isännöitäväksi taas Stars Arenalle. Lauantaina todella hyvä peli ja komea runsasmaalinen voitto. Siitä Flamingossa hotel sleep, sunnuntaina tosi vaikeet minigolfit ja sit Stars Arenalla perinteinen 13-14 peli. Kyllä, tuo oli se lopputulos. Noh, täydet pisteet viikonlopulta kuitenkin. Viime viikolla kohdattiin kotona Pirkat arkipelissä, ja tuossa oltiin taas M-Team matsin kaltaisesti ytimessä ja lopputuloksena vakuuttava 8-2 voitto.

Ja sitten tullaan tähän viikonloppuun ja runkosarjan toiseksi viimeiseen vierasotteluun. Nimittäin huomenna lauantaina bussi starttaa aikaisin Monnarin pihasta kohti Tamperetta ja Kauppi Sports Centeriä. Vastaan asettuu toistamiseen tällä kaudella kohdattava ja aina Amppareille hankalaksi vastukseksi osoittautunut Koovee.

Viime vuoden puolella kohdattiin Ampparipesässä. Tuolloin vieraat kiusas meitä kaksi erää tosi ikävästi ja meillä oli vähän vaikeeta. Mutta sitten vahvan päätöserän ansiosta Ampparit nappasi 8-3 voiton. Mutta helpolla ei päästy eikä tulla varmasti pääsemään nytkään. Ampparit majailee toki edelleen sarjakärjessä ja Koovee puolestaan jumbosijalla, mutta tämä viikko ei ole kohdellut Amppareita mitenkään hellällä kädellä vaan kokoonpanoa on verottanut niin taudit kuin loukitkin ja viidettä peliä putkeen erittäin kapealla rosterilla ollaan liikkeelle lähdössä. 

Sarjasijoituksen ei saa antaa kuitenkaan hämätä sillä Kooveella on rosterissaan erittäin laadukkaita pelaajia ja esimerkiksi viime vuoden viisi viimeistä peliään Koovee hävisi kaikki YHDELLÄ MAALILLA, ja tähän lukeutuivat pelit Steelersiä, Pirkkoja ja M-Teamia vastaan. P21- pelien ollessa tauolla on Kooveella kuitenkin käytössään ykkösmateriaalinsa, joten rosteri on todella kova parhaimmillaan. Joukkueen tehokkaimpia ovat tällä kaudella olleet Antti Rantanen (13+10), Elias Partanen (12+9) sekä Onni Mattila (9+8). Maalivahdeista U17- Maajoukkueleirilläkin syksyllä ollut Sami Saarikko lukeutuu sarjan parhaisiin torjujiin.

Amppareiden rosterista ei tässä vaiheessa enempää. En tiiä vielä ketkä pelaa.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livestream YouTubessa

Ja päätetäänpä juttu viikonlopun puheenaiheisiin, jotka ovat nyt vähän erilaisia ku ennen:

"Ketä siis lähtee lauantaina mukaan?"

"Mahdutaanko kaikki henkilöautoon?"

"Jos saadaan vaan kentällinen pelille, niin ketkä siinä pelaa? Saanks mää pelata?"

"Onko bussissa jokaiselle oma vyöhyke oman penkin sijaan?"

"Onko Ape nyt tyytyväinen kun kirjoitin taas ennakon?"

No laitetaan pari oikeetakin:

"Osuuko Aapo hyvältä maalipaikalta? Tai Eelin syötöstä?"

"Jatkuuko Eelin villi pisteputki?"

"Entä Jullen huikean tehokas kausi?"

"Uskaltaako Mico laukoa vähän kovempaa kuin viimeksi Pirkat- pelin maalissaan?"

"Onko Saikan ja Elmon paluu rosteriin tehokas?"

No vitsit vitsinä, kyllä meitä tarpeeksi lähtee lauantainakin joskaan ei edelleenkään liikaa. Tässäpä ennakko lyhykäisyydessään.

Mutta ei muuta kuin Tamperetta kohti ja käydään suriseen hyvää sählyä. Peli vain striimin kautta, katsojat edelleen very mych kielletty.

Koovee

27.01.2022