M1: LNM vieraaksi Palokkaan - Debyyttejä sekä #8 Comeback luvassa!

11/26/2020 - 15:05

Otteluennakko

Ampparit surisee viikonloppuna yhden kotiottelun merkeissä. Mielenkiintoa ei tule puuttumaan! Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Divari jatkuu Amppareiden osalta marraskuun viimeisen pelin muodossa tulevana lauantaina 28.11.2020, kun vieraaksi saadaan klo 15:30 alkavassa ottelussa Divarin pohjoisinta osaamista edustava Limingan Niittomiehet. Ottelu on samalla meidän kolmanneksi viimeinen kotiottelu tämän vuoden puolella. Joukkueet lähtevät otteluun sarjataulukon sijoilta 5 ja 12, Amppareiden pistepotin ollessa 21 ja vierailla puolestaan 12. 

Alkukaudesta, runkosarjan toisella ottelukierroksella joukkueet kohtasivat Kempeleessä, ja tuosta pelistä Ampparit poistui voittajana loppuluvuin 4-6. Niittomiesten alkukausi oli muutenkin hyvin vaikea, mutta viime aikoina piristymistä on ollut havaittavissa; kahden ottelun voittoputkessa Palokkaan saapuva ryhmä on lyönyt sekä FBC Turun että Karhut (sarjataulukon kärkikaksikon siis) vieraissa viime kierroksilla! Todella mielenkiintoista kamppailua voidaan siis povata myös lauantaille.

Niittomiesten eittämättä tärkein pelaaja sekä isoin syy vireen kääntymiselle löytyy joukkueen tolppien välistä; 18-vuotias maalivahti Aki Karjalainen on kuulunut ikäluokkansa (s.2002) parhaisiin maalivahteihin lähes koko ikänsä ja parin viime kauden aikana hän on noussut myös jo Divarin maalivahtien ehdottomaan eliittiin. Liikkuvasta ja viihdyttävästä pelityylistään tunnettu Karjalainen paranteli alkukauden loukkaantumisiaan, mutta nyt alla on viisi ottelua ja yli 100 torjuntaa torjuntaprosentilla 84,55%. Kenttäpelaajien osalta katseet kiinnittyvät joukkueen tehokkaimpaan pelaajaan Eerik Lukkariin (7+6) ja alkukauden F-Liigassa OLS:n paidassa viettäneeseen, Divarissa viime kausilla jopa dominoivia otteita esittäneeseen Mika Heiskaseen. Limingalla on riveissään myös useita erinomaisia nuoria pelaajia Iiro SavelanVaaralan veljesten sekä Valtteri Lämsän johdolla.

O2-Jyväskylän joukkueella on takanaan sekä kolme peräkkäistä voitto kotikaukalosta, että viime kierroksen komea vierasvoitto Kirkkonummelta. Ai niin, vielä olisi yksi asia (tai oikeastaan kolme), joka nostaa mielenkiintoa kohti lauantain kamppailua: Amppareissa debytoivat Sveitsistä saapunut Juha Rautiainen sekä alkukauden loukkaantumisia parannellut Johannes Jokinen ja paluun Ampparipaitaan tekee Rautiaisen tavoin Sveitsin Ticinosta saapunut Iiro Kinnunen!

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livelähetys Soildsportissa kotikatsojille

Saavuhan siis lauantaina seuraamaan Palokkaan, kun Iiro, Juha, Johannes ja muut Ampparit iskevät Niittomiehiä vastaan!

O2-Jyväskylä - LNM

Klo 15:30 @Palokan koulukeskus

Liput 6€ / 4€

Otteluennakko

 

Alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

26.11.2020