Keuruun surinat!

11/26/2018 - 14:50

Sunnuntaina 25.11.2018 Keuruun varuskunnan liikuntasali heräsi eloon, kun pelasimme yksittäisen ottelun MultiAntseja vastaan. Antsit olivat laittaneet paikat koreiksi (kiitos siitä heille!) ja kiivas kamppailu aloitettiin klo 18.

Kamppailimme molemmat tärkeistä pisteistä ja molempien ajatuksissa häilyi 2 pistettä. 1. erä alkoikin vauhdikkaasti. MultiAnts pääsi yllättämään avausmaalilla jo muutamien minuuttien jälkeen. Koska kamppailu oli kovaa, tasoitimme lukemat 1-1 Maiju “kuitu” Kuitusen #17 ja Piia “Pike” Lehtolan #6 yhteistyöstä. Antsit pääsivät vielä hetkeksi niskan päälle ja laukoivat taululle tulokset 3-1. Erän loppupuolella joukkueemme Nina “Lazer” Lager #24 kiri maalieroa tarkalla suojauksesta vedolla 3-2.

Toiseen erään saimme aivan uuden vaihteen päälle. Kamppailimme kovaa ja saimme aikaan hyviä maalitilanteita. Maalitilanteen hyödyntämään pystyi Jenna Javanainen #63, Nina Lagerin #24 tarjoilusta. Toinen erä päättyi 3-3 lukemiin.

Hyvä meno jatkui kolmannessa erässä. Kamppailu oli tasaista ja vääntö kovaa. Piia “Pike” Lehtola #6 pääsi yllättämään Antsien maalivahdin rautaisen tarkalla vedolla, yhteistyössä Jenna Javanaisen #63 kanssa. Näin ollen tilanne oli kääntynyt meidän hyväksi 3-4! Johtoasemaa ei kuitenkaan kauan juhlittu, kun Antsit päättivät tasoittaa pelin 4-4. Pääsimme koittamaan myös ylivoimaa, joka ei harmiksemme tuottanut tulosta. Tästä lannistumatta Sini Kärkkäinen #18 jatkoi pomppupallon Taija “Taiski” Mitroselle #72, joka läimäytti pallon Antsien häkkiin. Tilanteen ollessa 4-5, Antsit ottivat aikalisän sekä 6:n kenttäpelaajan. Tämä tuotti tulosta, sillä Antsien kaukoveto osui ja upposi. Peli päättyi näin ollen tasan 5-5.

Parturi-Kampaamo Sirpa palkitsi ottelun parhaimpana pelaajana Maiju “Kuitu” Kuitusen #17. Maininnan sekä suklaapukin itsensä tsemppaamisesta ja sitä kautta huikeeseen pelitunnelmaan pääsemisestä sai pakkimme Eveliina “Eve” Vuorma #22. Ottelun Tahto-pelaajana palkittiin puolestaan Piia “Pike” Lehtola, joka pelasi ottelun tahdolla läpi sekä pelasi tilanteet loppuun saakka.

Taukoa pelaamisesta ei ehdi tulla, sillä jo tulevana lauantaina ottelemme O2-JKL II:sta ja Pirkat II:sta vastaan Killerin liikuntakeskuksella. Tervetuloa paikanpäälle seuraamaan pelejä klo 10 ja 12!

Kuvat: Kati Pulkkinen