M2: Kahdella voitolla kärkikahinoihin

10/26/2017 - 12:13

Raportin päivän tapahtumista tarjoaa Joonas Heinänen.

Miesten kakkosjoukkueen kausi jatkui lauantaina 21.10 tutulla pelikentällä Killerin liikuntakeskuksessa. Sitä ennen joukkue kuitenkin kerkesi aamun aikana käydä hoitamassa maton levitystalkoot naisten edustusjoukkueelle Monnarilla ja vetämässä itse alkulämmitelyiksi tunnin viisikkotreenit. Näin ollen vanhimpienkin Ampparipelaajien lihakset olivat lämmitetty ja nuorempien pelisilmä hiottu kuntoon päivän turnausta varten.

Miehet II - FCCP

Päivän ensimmäisessä pelissä vastaan asettui FCCP, ottelusta odotettiin ennakkoon tasaista vääntöä peilaten kauden ensimmäisen turnauksen tuloksiin. Mutta toisin kuitenkin kävi, Ampparit olivat heti alusta lämpimillä jaloilla niskan päällä ja siirtyikin parin minuutin pelin jälkeen Juha Väisäsen maalinedustalta tekemällä maalilla 1-0 johtoon. Erä jatkui Amppareiden pyörittäessä peliä ja luoden maalipaikkoja, mutta joukkuetta koko alkukauden vaivannut maalinteko ongelma vaivasi siinä vaiheessa kun olisi pitänyt räppäistä pallo reppuun. Näin ollen vastustaja pääsikin näyttämään oikeastaan ainoasta kunnon maalintekopaikasta että miten se maali tehdään ja tasoitti pelin 1-1:een näihin lukemiin erä myös päättyi.

Toiseen erään Ampparit nostivat tempoa ja vastustajan oli vaikea pysyä mukana, toinen erä olikin suvereenia näytöstä, kun Ampparit nakuttivat 4 maalia ja näin oli saatu se kauan kaivattu Felix pullo auki. Maalintekijöinä: Kalle, Eero, Simo ja Kentsu. Erä siis päättyi 5-1 lukemiin.

Kolmanteen erään Amppareiden jalka pysyi raikkaana ja vastustajalle ei annettu mahdollisuuksia päästä Uhkaamaan Huotarin Janin vartioimaa maalia. Ja kun kyseessä on maalintekopeli niin Ampparit kävivät vielä kaunistelemassa kahdella kauniilla maalilla lukemat 7-1:een maalintekijöinä: Kalle ja Jani. Näin ollen Ampparit ottivat suvereenin voiton ja myös samalla kauden ensimmäisen voittonsa.

Sb Pommak X - Miehet II

Toiseen otteluun Ampparit lähtivät hyvällä itseluottamuksella(takki auki). Tauolla tankatut pastat ja pähkinät olivat tuoneet lisää terävyyttä toiseen otteluun ja ottelu alkoikin räväkästi kun 12 sekunnin pelin jälkeen Roope ampui keskiviivalta Marko Kiprusoff-maisen ranne vedon verkon perukoille, vastustajan maalivahdin vielä asetelessaan näppylähanskoja käsiinsä. Jo alusta oli selvää, että Ampparit tulevat hallitsemaan palloa ja vastustaja keskittyi nopeisiin vastaiskuihin. Viiden minuutin kohdalla tämä pommakilta onnistuikin, vastahyökkäyksen seurauksena peli 1-1:een. Tämän maalin jälkeen Ampparit alkoivat hyökätä suoraviivaisemmin ja se tuotti tulosta yhden maalin verran, kun Juho pääsi pamauttamaan 2-1 maalin. Näin erätauolle lukemista 1-2 Amppareille.

2. erään Amppareiden tahti ei laantunut vaan pitkästä päivästä huolimatta jalkaa riitti ja peli kulki. lukuisista paikoista huolimatta punalamppua ei saatu syttymään "kuin" kolme kertaa maalintekijöinä: Kalle, Miika ja Eero. Vastustaja ei juuri paikoille päässyt ja loput hoiti Tommi Timonen maalinsuulla varmasti.

3. Erä alkoi Amppareiden johtaessa 5-1, näin ollen viimeiseen erään päästiin naattimaan pelaamisesta ja hakemaan vielä parannusta maaliero sarakkeeseen. Hyvällä fiiliksellä koko päivän pelannut Amppariparvi oniistuikin näppäämän viimeiseen erään vielä neljä maalia lisää tekijöinä: Juha, Arttu, Joonas ja kovan yrityksen seuraksena Esko. Vastustajan onnistuttua kaventamaan vielä lopussa, niin lopputulokseksi jäi Amppareiden 2-9 murskavoitto. Näin ollen Amppareille päivän peleistä täydet pisteet ja nouseminen sarjataulukossa kärkipaikoille. Tästä on hyvä jatkaa!