Kolmosdivarin pistetili vieläkin avaamatta

10/26/2016 - 15:50

23.10 ampparit päästettiin jälleen irti salibandyn merkeissä, kun sarjapelit jatkuivat Palokan koululla. Sarjan avauspisteet antavat vieläkin odotuttaa itseään, tuloksena siis jälleen pari kirvelevää tappiota. Mistään paniikista ei kuitenkaan ole syytä vielä puhua ja joukkueenjohdolla on edelleen täysi luotto valmennuskaksikkoon.

 

Kurssia lähdetään kääntämään 19.11 Killerillä, kun vastaan asettuu Ilveksen ja Soittorasian kolmosjoukkueet. Pelejä odotellessa kannattaa käydä lukemassa joukkueen tulokkaan Sami "Päällikkö" Hietarannan selonteko edellisen turnauksen tapahtumista, raportit tuttuun tapaan Ottelut-välilehden alla. Tehtäköön kuitenkin selväksi, että vaikka liigataustaisen Samin nimi komeilee turnauksen pöytäkirjoissa maalintekijäsarakkeessa, todellisuudessa on kyseinen herra dominoinut vain lämppärifutiksilla ja maalipörssissä komeilee edelleen surullisen pyöreä nolla.

 

Pisteitä turnauksessa muuten kuin puhumalla tekivät seuraavat herrashenkilöt:

 

Henri Murtonen 2+2, Eero Ryyppö 2+1, Jere Kiviluoma 2+0, Markus Turunen 1+1, Joonas Saukonoja 1+1, Esko Väisänen 1+1, Roope Vaarakallio 0+2, Kalle Rantala 1+0, Jere Similä 1+0, Sami Hietaranta 0+1 ja  Jaakko Urataipale 0+1