KONSTA PYLKKÄNEN ON KUTSUTTU MUKAAN AMPPARIPERHEESEEN!

09/26/2018 - 14:35

Jyväskyläläisen Konsta Pylkkäsen, 28, tarina kosketti viikonloppuna monia ihmisiä ympäri Suomen. Keskisuomalainen ja Helsingin Sanomat kirjoittivat laaja-alaisesta kehityshäiriöstä kärsivän Konstan kokemasta syrjinnästä ja kiusaamisesta. Kiusaamista on tapahtunut mm. Palokan koulukeskuksella, jonka lähellä Konsta asuu.

Konstan kohtalo kosketti myös salibandyseura O2-Jyväskylän väkeä. Seuran miesten ja naisten joukkueet pelaavat divariottelunsa nimenomaan Palokan koululla, ja seurassa päätettiin tarttua toimeen Konstan arjen piristämiseksi.

Konsta on kutsuttu torstaina pelattavaan naisten divarikauden avausotteluun, jossa kohtaavat O2-Jyväskylän akatemiajoukkue ja edustusjoukkue. Ottelun alussa Konstalle lahjoitetaan seuran miesten ja naisten joukkueiden kausikortit, joilla Konsta pääsee syksyn ja talven mittaan seuraamaan vaikka kaikki 31 divariottelua. Samalla Konsta toivotetaan tervetulleeksi laajaan, yli 1100 jäsentä käsittävään Amppariperheeseen.

Naisten divarikauden avausottelu alkaa Palokan koulukeskuksella torstaina 27.9. kello 19.00. Kyseessä on samalla valmentajavelho Seppo Pulkkisen paluu päävalmentajaksi kotimaan kamaralla.

Halvin tapa nauttia Keski-Suomen parhaasta naissalibandystä on hankkia O2:n Edustuksen ja Akatemian yhteinen kausikortti tämän sivuston "Tue toimintaa" -linkistä hintaan 42,50 euroa. Myynnissä on myös 10 lipun paketteja hintaan 32,50 euroa. Paikan päällä otteluliput maksavat 5 euroa, erityisryhmiltä 3 euroa.

Edustuksen ja Akatemian uusi yhteistyökumppani Palokan Prisman Kotipizza tarjoaa jokaisena pelipäivänä kausikortilla tai ottelulipulla tuntuvia alennuksia. Torstain ottelussa otteluisäntänä toimiva Kotipizza tarjoaa ennen ottelun alkua maistiaisia, joten kannattaa olla ajoissa paikalla!

Tervetuloa!