M1: ManpowerGroup Solutions O2:n pääyhteistyökumppaniksi

09/26/2011 - 00:01

O2-Jyväskylä ja yhteyskeskuspalveluita Jyväskylässä, Joensuussa ja Loimaalla tuottava ManpowerGroup Solutions ovat solmineet kauden 2011-2012 kestävän yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä ManpowerGroup Solutionsista tulee O2:n edustusjoukkueen pääyhteistyökumppani.

Uusi pääyhteistyökumppani  tulee näkymään alkavalla kaudella kaikessa edustusjoukkueen toiminnassa. O2 tarjoaa kattavan näkyvyyden yhteistyökumppanilleen verkkosivuillaan, peliasuissaan ja ottelutapahtumissaan. Monitoimitalon mainospaikoille laitettavien mainosten avulla sponsori saa salibandykansan lisäksi näkyvyyttä myös muiden lajien ja tapahtumien yleisöjen silmissä.

- Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä että saimme sopimuksen aikaan ManpowerGroup Solutionsin kaltaisen suuren toimijan kanssa. ManpowerGroup Solutions työllistää Jyväskylässä paljon nuoria ihmisiä, myös meidän pelaajiamme, ja uskomme että yhteistyö tulee auttamaan yritystä kasvattamaan tunnettuuttaan Jyväskylän seudulla. Pyrimme siihen että yhteistyö saadaan rakennettua sille tasolle, että siitä hyötyvät aidosti molemmat osapuolet, O2:n puheenjohtaja ja edustuksen joukkueenjohtaja Kari Jauhiainen kommentoi tuoretta sopimusta.
 
- Yhteistyö aktiivisen O2-Jyväskylän kanssa oli meille helppo päätös, minkä uskomme tuottavan monipuolista hyötyä molemmille osapuolille. Työllistämme Jyväskylässä noin 400 työntekijää yhteyskeskuspalveluiden parissa ja teemme jatkuvasti työtä eri toimijoiden mm. oppilaitosten kanssa sen eteen, että  tunnettavuutemme alueella lisääntyisi. Meillä on tälläkin hetkellä myyntineuvottelijoiden rekrytointi päällä ja yhteistyössä  O2-Jyväskylän kanssa pääsemme viemään viestiämme meitä kiinnostavalle kohdeyleisölle mm. Monitoimitalon ottelutapahtumien yhteydessä. Odotamme mielenkiinnolla yhteistyön alkamista, kiittelee ManpowerGroup Solutionsin Business Director Timo Korhonen.

Joukkue