Amppareiden hyökkäyspäähän lisää leveyttä ja pituutta

07/26/2016 - 15:17

Ampparit

Uusin lisäys Peltosen Pokedexiin on helsingin suunnalta löytynyt Tuomas Laukkalan kehittyneempi muoto Sampo. Viimeiset vuodet Laukkalan veljeksistä vanhempi on viettänyt pääkaupunkiseudulla opiskelujen takia ja siinä ohessa ollut mm. mukana nostamassa M-Teamia liigaan. Kookas hyökkääjä tuo juonikkuutta ja voimaa amppareiden hyökkäyspäähän ja tarvittaessa Kauppiselle puolustusasianajajan kehityskeskusteluihin tuomareiden kanssa. Toimitus tavoitti tuoreen Matlockin säkkituolistaan suhteellisen hyvästä asennosta ja pilasi Sampon illan.

Miksi o2?
Jyväskylään paluun myötä oli itselle aikalailla heti kärkeen selvää, että jos pelit jossain jatkuu niin ne jatkuu joko o2:ssa tai Happeessa. Tässä on tullut pyörittyä silloin tällöin o2:n mukana jo useamman vuoden ajan ja aina on ollut treeneissä semmoinen fiilis, että joukkueessa on hyvä meininki ja tekeminen sarjatasoon nähden erittäin laadukasta. Ensi kauden tavoitekin vaikuttaisi olevan melko selkeä ja aikaisemmilta kausilta tuttu. Itsellä on kova halu olla auttamassa joukkuetta sen suhteen ja muutenkin olla mukana unelmia toteuttamassa. Onhan se myös mukavaa päästä ekaa kertaa elämässä pelaamaan velipojan kanssa samassa joukkueessa. Pikkusen saattoi olla siviilielämän ja sählyn yhteensovittamisellakin osuutta asiassa.

Millainen olet pelaajana?
Tää on tää lemppari…Kysy vaikka siltä järvenpääläiseltä seuraavassa haastattelussa. No mutta pohjimmiltani oon nöyrä ja tunnollinen joukkuepelaaja, joka sortuu silloin tällöin turhaan näpertelyyn. Kotilaisen Panun sanoin ennemmin 10 hienoa kuin 20 rumaa maalia. Vahvuudet on hyökkäyspäässä, heikkoudet tulee esiin maalintekotilanteissa ja puolustuspäässä. Sitten taas pelaajaihmisenä oon semmonen leppoisa keskisuomalainen, joka tykkää värjätä vastustajienkin kanssa.

Mitä tuot askiin ensi kaudella?
En olis uskonut, että tämäkin päivä vielä koittaa kun pääsen sanomaan, että tuon joukkueeseen kokemusta. Uskoisin, että näin se nyt kuitenkin on. Meillä on suhteellisen nuori ja innokas porukka kasassa niin hyvä saada hilattua keski-ikää vähän ylemmäs ja muutenkin rauhoittaa tilannetta. Toivottavasti mukana tulee myös johtajuutta ja ratkaisuvoimaa.

Mitä odotuksia ensi kautta ajatellen?
Ekana tulee mieleen sarjanousu. Joukkuetta kun katsoo niin ainakin itselle on iso pettymys, jos kausi päättyy johonkin muuhun. Mitä taas henkilökohtaisiin juttuihin tulee niin edelleen on tarkoitus kehittyä pelaajana ja o2:ssa siihen on kyllä varmasti hyvät saumat kun ainakin mahdollisuudet on päästä pelaamaan suhteellisen isossa ja aiempiin kausiin nähden erilaisessa roolissa. Kentän ulkopuolella isoimmat odotukset ehdottomasti kevään amppariristeilyssä.

Lämäri vai rannari?
En mä osaa vetää

Syöttö vai neula?
Syöttö

Pizza vai burgeri?
Jyväskylässä kun ollaan niin suht ehdoton pizza

Anna Abreu vai Iina Kuustonen?
Ainoa johon tiedän oikeesti vastauksen, Anna Abreu

Tervetuloa mukaan sirkukseen Sampo!

Ampparit