N1: Liigakarsintojen Game 1

03/26/2017 - 10:34

Noin yhdentoista aikaan matkamme alkoi kohti Vantaan Myyrmäkeä. Bussi oli melkein kokonaan täynnä, kun mukaan lähti huoltajaa, kuvaajaa sekä luotto fanikatsomo, joka oli jälleen kerran mitä huikein. Kaikki ainekset oli siis kasassa hyvään päivään, meidän päivään. Ja niinhän siitä tulikin, meidän päivä.

Paikalle saavuttuamme aikataulu oli tiukka. Kunnon lämpät kentällä jäi vähäisemmäksi mitä oltiin kaavailtu, koska lattiaa pestiin edellisten käsipalloilijoiden toimesta. Osa alkuverryttelystä siis suoritettiin katsomon puolella, jolla takasimme kunnon lämmöt päälle. Vedot, kikkailut ja jopa pystyssä pysyminen tuntui alussa haastavalta uudella kentällä ja se saikin jännityksen hiipimään mieliin. Pelin ensimmäinen erä menikin siinä, että totuttiin kenttään, joka oli hieman lyhyt, tahmea mutta ajoittain liukas. Tauolle lähdettiin 1-1 asemissa.

Toinen erä alkoi hieman enemmän hallitussa kaaoksessa, jonka aikana meinasi vastustaja saada yliotteen pelistä. Maaleja tehtiin molempiin päihin vuorotellen. Siinä alettiin jo mittaamaan, että kummalla se pääkoppa kestää tällaisen tilanteen, jossa molemmilla pomppii ja maaleja tulee. Jälleen kerran summerin soidessa tilanne oli tasan, 4-4.

Sitten koitti kolmas ja viimeinen erä, joka oli meidän osalta kaikista paras. Kolmannen erän aikana luotiin monen monta vaarallista tilannetta ja maalipaikkaa, hallittiin palloa vaikeissakin tilanteissa ja koettiin onnistumisia monen henkilön osalla. Peli päättyi 5-6 meille, ja vaikka se niin tiukalta kuulostaakin, oli hallinta enemmän meillä. Tästä sisuuntuneena onkin hyvä jatkaa tämän päivän kotipeliin, jossa pistetään uutta vaihdetta silmään!

#64