N1: Saavalainen siirtyy päävalmentajaksi - Järvinen aisapariksi

02/26/2021 - 15:06

Naiset edustus

Seppo Pulkkisen aisaparina viime vuodet oppia ottanu Jaakko Saavalainen siirtyy naisten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Jarpi kommentoi tulevaa kautta: ”Suurella innolla mennään kohti uutta kautta, jonka valmistelut on jo hyvässä vauhdissa. Ensi kaudella kaukalossa tullaan näkemään erittäin aktiivinen, periksiantamaton ja ärhäkkä ampparilauma. Jatketaan kollega Sepon viitoittamalla tiellä ja viedään toimintaa eteenpäin joka saralla. Saappaista en mainitse mitään.”

Jarpin vasemmaksi kädeksi saapuu viime kauden A-tyttöjä valmentanut Jesse Järvinen. Jesse on toiminut Amppareissa kaikissa juniori-ikäluokissa valmentajana ja nyt hyödyntää tulevalla kaudella oppeja edarissa. Jessen kommentit tulevaan kauteen: ”Odotan innolla tulevaa kautta ja yhteistä tekemistä joukkueen kanssa. Henkilökohtaisesti tavoitteeni on haastaa pelaajia kehittymään ja auttaa löytämään oman parhaan potentiaalinsa. Minulla on vahva usko joukkueeseen ja siihen, että saamme yhdessä luotua siihen erinomaisen ja taistelevan hengen, joka kantaa niin yksilöitä kuin koko joukkuetta yhteisellä matkalla.”

Valmennus on tosiaan laittanut heti toimeksi ja ensimmäisiä pelaajasopimuksia on odotettavissa julkaistavaksi jo tällä viikolla. Pysyhän siis kuulolla!👀👂🏼

#FLIIGA #FLIIGANB #salibandy #floorball #o2jkl #o2jklnaiset

26.02.2021