N3: Taistelutappiosta taisteluvoittoon

01/26/2020 - 18:20

Naiset 3

O2JKL - Liikunnan Riemu  

Aamupeliin vastaamme asettui viimeisimpänä kohdattu paikallisvastustaja Riemu. Sarjataulukon kärkipaikkaa puhtaalla pelillä hallitsevan vastustajan kohtaaminen olikin oiva herättely turnauspäivään. 

Aloitus käännettiin hyvin hyökkäyssuuntaan, mutta pienen lipsahduksen vuoksi paine kääntyi nopeasti omiin. Viisikkopuolustus toimi hyvin, eikä ensimmäisen erän alivoimakaan tuottanut ongelmia. Tiedostimme kaverin taitavuuden ja pidimme karvauksemme jossain siinä maltillisen ja olemattoman välimaastossa. Hyökkäyksemme Riemu onnistui katkomaan ja Eeva oli maalissa jälleen täydessä iskussa kannattellen meitä ensimmäisen erän.

Toinen erä jatkui edellisen mukaisena ja tilanteita saatiin myös kaverin päätyyn. Koko erä oli varsin hyvää tekemistä. Pelin ensimmäinen osuma nähtiin Riemun toimesta aivan toisen erän lopussa.

Kolmannessa erässä oman pään avaukset epäonnistuivat usein, eikä niitä päästy kääntämään omille pitkien etäisyyksien vuoksi. Riemu piti palloa ja pääsikin pian hyödyntämään maalin edessä olleen maskin verkottaen itsensä kahden maalin johtoon. Tätä seuranneen aikalisän jälkeen päätimme nostaa karvausta. Vastustaja osasi lukea tämän ja he pääsivät pian niittaamaan kolmannen osumansa.

Kauaa ei tätä ehditty harmittelemaan kun Riemu näytti jälleen nopeutensa ja osui vielä kerran. Pelin lopussa meille tarjoutui ylivoima, josta ehdimme nauttia minuutin ajan. Ylivoima pyöri maltillisesti ja vetojakin ehdittiin tekemään, mutta valitettavasti ne eivät kantaneet hedelmää ja ottelu päättyi Riemun 0-4 voittoon.

 Naiset 3

O2JKL - MIG II 

Ensimmäistä kertaa tälle kaudelle vastaamme asettui MIG II. Ennakkoon oli tiedossa, että pisteen edellä olevan vastustajan kaatamiseen tarvittaisiin kovaa työtä ja onnistumisia.

Koko alkupuolisko oli todella tasaista kamppailua ja pallo viihtyi kentän kummassakin päässä. Myöskin torjunnat erässä menivät melko tasaisesti (ME 7, MIG 6).

Toisessa erässä vääntö jatkui, mutta vastustaja tuli hanakammin päälle. Erän puolivälin paikkeilla MIG pääsi heilauttamaan verkkoa, mutta maali hylättiin tilannetta edeltäneen mailaanlyönnin vuoksi. Palloa toimitettiin hyvin myös vastustajan päätyyn, mutta hyökkäyksemme jäivät melko suoraviivaisiksi, eikä niistä päästy tälläämään. Toinen erä jäi myöskin maalittomaksi.

Kolmannen erän alkuun nähtiin ottelun avausosuma, kun MIG pääsi hyödyntämään haparointimme. Hetkeä myöhemmin MIGin pyöritys päädyssämme päättyi päällä pelaamiseen, jonka johdosta peli keskeytyi ja päätimme käyttää aikalisän. Kun peli jälleen jatkui, tuomareilla oli epäselvyyttä siitä, mihin pelissä jäätiin. Pienen protestoinnin jälkeen saimme meille oikeutetun vapaalyönnin, mutta peliä jatkettiin "uudistuneita sääntöjä tulkiten" ilman tuomarin ensin väärin viheltämää jäähyä.

Tilannetta seuranneen sekaannuksen vuoksi MIG pääsi pyörittämään vaarallisesti, mutta #12 Eeva Hänninen jatkoi maalilla varmoja otteitaan. Pian joukkueeseen palannut #72 Taija "Taiski" Mitronen päätti herätellä väkeä ja niittasi tärkeään paikkaan #29 Hanna Koiviston siirrosta. 

Hetkeä myöhemmin vastustaja sai jäähyn estämisestä ja pääsimme hyödyntämään ylivoimaa. MIG pääsi keskeyttämään ylivoimamme muutamia kertoja, mutta sinnikkyytemme palkittiin, kun aivan yv :n lopussa #11 Emmi Laukkarinen siirsi pallon vasempaan laitaan #18 Sini Kärkkäiselle, joka viimeisteli kauniisti maalin takareunaan. Samaan aikaan vastustaja otti aikalisän.

Pelasimme viimeiset minuutit maltilla, eikä vastustaja päässyt hyödyntämään kuudennetta kenttäpelaajansa. Ottelusta kirjattiin kotiin erittäin tärkeä 2-1 taisteluvoitto.

Joukkue äänesti turnauksen tähtipelaajiksi:

⭐⭐⭐ Eeva Hänninen 

⭐⭐ Taija Mitronen, Kati Pulkkinen 

⭐ Erika Kamsula 

 Naiset 3

Naiset 3

Naiset 3

26.01.2020