N1: Neljän pisteen tavoite jäi saavuttamatta

01/26/2009 - 00:01

Kevään toinen turnaus, tällä kertaa Forssassa, ei tuottanut naisille aivan toivottua pistesaalista. Liekö täysmittainen kenttä vai viileähkö halli hämmentänyt, mutta ensimmäisestä pelistä VaKP:ia vastaan ei jäänyt oikeastaan mitään käteen. Maalipaikkoja järjestettiin mutta häkkiin asti palloa ei riittävän monesti saatu. Lopputuloksena tasapeli 4-4 ja vaivainen piste saldoon lisättäväksi.

Toiseen peliin saatiin jo O2-naisten omaa peliä mukaan ja maaleja taottiin välillä oikein urakalla. Lopputuloksena 10 maalia vastustajan (kotikentällään pelannu FoSu) yhtä vastaan.

Sarjatilanne muuttui kahta jännittävämmäksi kun SC TOP voitti molemmat omat pelinsä tullen näin tasapisteisiin O2-naisten kanssa. Vastakkain pelatuista peleistä O2 on voittanut toisen ja kun toinen päätyi tasapeliin, sijoitumme yhä sarjataulukossa Riihimäkeläisten edelle. Kolmas kierros on kuitenkin menossa ja kaksi viimeistä turnausta ratkaisevat joukkueiden lopulliset sijoitukset. Jäädään siis jännittämään kauden loppuja neljää peliä!

Tarkemmat tilastot ilmaantuvat jälleen kun allekirjoittanut saa pöytäkirjojen tiedot haltuunsa.

Joukkue