P18: Tiikerit viimeinen vastus ennen MM-taukoa!

11/25/2021 - 17:09

Otteluennakko

Sunnuntaina pelataan pitkästä aikaa kotiyleisön edessä

Pitkä aika on kulunut siitä, kun Ampparit edellisen kerran kotona on pelannut. Takana on nimittäin neljän ottelun vieraskiertue, jolta mukaan tarttui mukavasti kolme voittoa ja yksi kirvelevä maalin tappio. Nyt kuitenkin vieraspelit ovat vuoden 2021 osalta reissailtu ja edessä on enää kaksi kotiottelua. Niistä toinen, ja samalla viimeinen ennen joulukuun MM-kisojen aiheuttamaa MM-taukoa, pelataan tulevana sunnuntaina Palokan koulukeskuksella, kun vieraaksemme saapuu Tikkurilan Tiikerit pohjoisen pallonpuoliskon eteläisen Suomen Vantaan Tikkurilasta.

Ampparit palasi viime viikonlopun Pohjanmaan kiertueeltaan kahden voiton ja viiden pisteen kanssa kotia, joten joukkue lähtee myös tähän viikonloppuun sarjakärkenä; jossa myös halutaan maaottelutauolle siirtyä. Niskassa tosin hengittävät todella tiukassa sarjan kärkikastissa M-Team kolmen, Pirkat neljän ja Steelers kuuden pisteen päässä. Tiikerit puolestaan saapuu Palokkaan sarjan seitsemänneltä sijalta.

Miten sopii Keski-Suomen tundran ilmasto trooppisiin oloihin tottuneiden raitaturkkien saalistusviettiin? Lentävätkö Ampparit riittävän korkealla vai iskeekö tiikerinkynnet juuri, kun ollaan pistämässä? En minä tiedä, mutta lueppa tästä vaikka ennakko kuitenkin:

O2-Jyväskylä - Tiikerit, SU 28.11.2021 Palokan koulukeskus klo 12:00

Tiikereiden syyskausi on ollut erittäin ailahteleva. Joukkue on kärsinyt pari suurinumeroistakin tappiota, mutta sitten vastapainoksi on tullut komeat voitot muun muassa Pirkoista, Steelersistä ja Indiansista. Viimeisestä neljästä pelistäkin tuloksena on kolme voittoa, joten kovavireinen joukkue Palokkaan saapuu ja Amppareilla tulee olemaan täysi työpäivä edessä, jos pisteet halutaan kotona pitää. Yksilötasolla Tiikereiden terävintä kärkeä edustavat hyökkääjät Joona Immonen (14+4, pistepörssin 11.), Niklas Pantsar (6+6), Reko Poukka (6+5) sekä P21- SM- sarjassakin tällä kaudella useammin esiintynyt Jacob Lund (5+1). Todella maalintekovoimainen joukkue on siis kyseessä. Tolppien väliin kun on heittää U17- maajoukkueleirilläkin mukana ollut Niklas Nykänen, niin Tiikereillä on parhaimmillaan huippulaadukas rosteri kentälle tässä sarjassa heittää.

Amppareiden tavoite on yhä ja edelleen selkeä tähänkin peliin; tasaisuuden parantaminen. Viime peleissä noin 40 minuutin suoritus on voittoon riittänyt, mutta mitä pidemmälle kausi menee, sitä tärkeämpää on pystyä pelaamaan ihan koko 60 minuuttia siellä kuuluisassa ytimessä. Silti toki erittäin positiivista, että olemme osoittaneet olevamme sarjan kärkijoukkueita tämän syksyn aikana ja aina voittoon ei ole sitä täydellistä esitystä vaadittukaan. Mennään eteenpäin, näin on joskus sanottu.

Ottelun seuranta Tulospalvelussa

Livestriimi YouTubessa

Otteluisäntänä: Millpoint https://millpoint.fi/fi

Ja vuoden toiseksi viimeinenkään ennakko ei olisi ennakko ilman ennakossa vaadittuja ennakkospekulointeja:

"Onko Marrella miten paljon maalinälkää, kun viime viikonloppuna jäi pelit välistä?"

"Saattaako valmennus Tuhkimo- kentän taas yhteen, kun Väinö palaa takaisin kaitsemaan Eeliä ja Aapoa?"

"Jatkuuko Jullen hurja maaliputki - Ja onko tässä kaikkien aikojen Kilpikoski?"

"Miten Kuopin lahja Vili debytoi puolustuksessa?"

"Tuleeko Happee kattomaan meidän peliä, jos me luvataan kattoa niiden peliä meidän jälkeen?"

"Jatkuuko Aksun voittoputki?"

"Löytääkö Aatu vastusta vai jatkuuko pörssihihnan tuotanto?"

"Jamin kantille on piirretty linja vasempaan alakulmaan - löytääkö pallo sinne?"

"Jatkuuko Samun ylivoimainen kahden suunnan dominointi?"

Vastauksia taas tarjolla parhaiten livenä, mutta jos olet estynyt Palokkaan tulemaan paikalle niin striimi toimittaa myös huomenna! Ja jos pelin jälkeen sählyniilon sunnuntai ei ole vielä täynnä, niin meidän jälkeen Palokan valtaa sunnuntain toiseksi paras sählypeli Happee - EräViikingit ;)

Otteluennakko

25.11.2021