N1: Vieraaksi sarjakärki Classic

11/25/2016 - 15:55

Lauantaina O2:n vieraaksi Palokkaan saapuu sarjakärjessä oleva ja ainakin toistaiseksi voittamaton Tampereen Classic.

Minkälainen ottelu on lauantaina tulossa, Emmi?
Emmi: ”Vaikka vastustaja on Suomen huippua, ei oma ego kuitenkaan anna periksi, että peliin voisi lähteä ihan vaan läpsyttelemään ja ”ei pärjätä kuitenkaan” -asenteella. Itse ainakin haluan päästä pelaamaan huippupelureita vastaan ja mitata sekä omaa että joukkueen tasoa, että miten oikein pärjätään! Ja oikeastaan samaa puuroa nekin syö, että ei siinä sen kummempaa kuin että nöyrästi mutta itsevarmasti.”

Millainen vastustaja Classic on, Heidi?
Heidi: ”Classic on tottunut maali-ilotteluun, mutta O2 on saanut hyvää reeniä puolustuksesta tällä kaudella. Classic osaa pelata taktisesti hienoa peliä, katsotaan, onko O2:n valmentaja skoutannut taktiikkaa vastaan kilpikonnamuurit.”

Millä fiiliksillä lähdetään haastamaan Classic, Saara?
Saara: ”Omat fiilikset on kovin odottavaiset, on kiva päästä pitkästä aikaa pelaamaan kotikentällä. Jälleen kerran lähdetään haastajan roolissa peliin. Itse ainakin aion ottaa kaiken irti tästä asetelmastaja lähteä pelaamaan täydellä sydämellä ja rohkeasti.”

Miten tulevaa ottelua varten on treenattu, Roosa?
Roosa: ”Lauantain vastustajan tekemisiin ei niinkään ole kiinnitetty huomiota, vaan on keskitytty omaan tekemiseen ja sen kehittämiseen. Treeneissä on ollut hyvää tekemistä. Selvää kuitenkin on, että meidän puolustuspelaaminen joutuu kovaan testiin lauantaina, varsinkin taustojen huolellinen pelaaminen korostuu. Naiset pelaa suurella sydämellä joukkueelle, työntekoa ja taistelua tullaan jälleen näkemään.”

Mitä tavoitteita kotijoukkueella on tulevaan otteluun, Mertsi?
Mertsi: ”Tarkoitus on lähteä peliin rohkeasti mutta nöyrästi. Maalintekotaitoa ja peliälyä löytyy vastustajalta vaikka muille jakaa, joten oma huolellisuus korostuu entisestään.”

Mitä henkilökohtaisia tavoitteita on tulevaan otteluun, Kiia?
Kiia: ”Tavoitteena on pitää miinukset mahdollisimman vähäisinä ja pelata sellainen tasaiset 60 minuuttia.”

Mitä toiveita on yleisölle ja kannattajille, Ina?
Ina: ”Toivotaan amppariväriä päälle, paljon kannustusta, kannustuslauluja ja maalitansseja kotijoukkueen mukana. Myös hyvää gluteenitonta ja maidotonta suklaakakkua kannattaa ostaa kahviosta!”

Seuraa heitä:

Ketä Classicista kannattaa seurata, Tane?
Tane: ”Nina Rantalaa. Jatkuuko maalitehtailu amppareita vastaan? Ninalla tehtyjä maaleja melkein saman verran, kuin meillä koko joukkueella… tuota viimeistä ei ehkä tartte laittaa ennakkoon :’D :’D No, eihän se salaisuus ole.”

Kuka O2:sesta otetaan seurantaan, Veera?
Veera: ”Ehdottomasti sanoisin Emmi Luoma, koska se on pelannut niin hyvin nyt tässä viime aikoina.”

 

O2-Classic la 26.11. klo 18, Palokka