M1: Supersunnuntaina vieraita Lappeenrannasta!

10/25/2019 - 16:39

Miehet edustus

NST saapuu vierailulle seuran tapahtumaotteluun Monnarille. Kannen alkuperäinen kuva: Esa Jokinen

Tulevana sunnuntaina 27.10.2019 vietetään Jyväskylässä salibandyn ja O2-Jyväskylän Supersunnuntaita! Silloin seura nimittäin järjestää Jyväskylän Monitoimitalolla ja Hipposhallissa koko päivän tapahtuman, jossa juhlitaan O2-Jyväskylän nousua Suomen kolmanneksi suurimmaksi salibandyseuraksi. Luvassa on mm. Amppariliigan turnausta, Tyttösäbäpäivää, Taikurin esitystä ja ompahan paikalla myöskin MM-Pokaali! Päivä huipentuu kahteen huippuotteluun, kun O2-Jyväskylä ja NST ottavat toisistaan mittaa niin Naisten Salibandyliigan kuin Miesten Divarinkin otteluissa! Meillä on kunnia esiintyä päivän "päätösesityksessä", kun Divarin ottelu vihelletään käyntiin klo 17:00.

Joukkueet lähtevät Divarin kamppailuun sarjataulukon sijoilta 7 ja 10, Amppareiden ollessa "Nakkisormia" kolme pistettä edellä. Molempien joukkueiden edellinen ottelu päättyi lukemin 7-6, kun Ampparit kärsi niukan tappion Nurmossa Jymyn vieraana rangaistuslaukauskilpailun jälkeen, kun taas NST voitti kotonaan jatkoajan jälkeen M-Teamin.

Divarin tilastot

Miehet edustus

Sunnuntain vierasjoukkue NST on aloittanut tämän kauden Divarin todella pienten marginaalien otteluilla, sillä lappeenrantalaisten seitsemästä ottelusta peräti viisi on päättynyt ainoastaan yhden maalin erolla suntaan tai toiseen. Toki joukkueelta löytyy sitten myös tämän kuun alusta erittäin vakuuttava 4-11 vierasvoitto EV Akatemian kustannuksella. Pisteiden valossa NST:n rosterista nousee esiin erityisesti kaksi nimeä: koko Divarin piste- ja maalipörssin kärjessä keikkuva Juuso Kekki (14+5) sekä ikäluokkansa (-00) parhaisiin pelaajiin koko Suomessa kuuluva Samuli Huppunen (8+7), hänkin löytyy pistepörssin sijalta kolme. NST on nostanut todella hienosti paljon nuoria pelaajia rosteriinsa tällä kaudella ja etenkin 00-01 ikäluokan pelaajat, kuten Leevi Markkanen, Miro VeijalainenJere Niemelä ja Jasu Lind sekä 2002- syntynyt Julius Huppunen ovat kaikki ottaneet jo todella isoa roolia joukkueessa. Myös joukkueen ykkösmaalivahdin tontin ainakin tällä hetkellä itselleen napannut Petteri Vormisto (4 ottelua, 78,65%) kuuluu NST:n superlahjakkaaseen "Millenium"- ikäluokkaan.

Ampparit kärki tosiaan viime viikonloppuna niukan rankkaritappion Jymyn vieraana Nurmossa. Kotikaukalossa joukkue ei ole kuitenkaan menettänyt tällä kaudella vielä pistettäkään, joten sunnuntaina Palokan kotitaika jatkuu toivottavasti myös Monnarilla! Peli on joukkueella parantunut pikku hiljaa ja etenkin edellisissä kotiotteluissa Ampparit esitti jo erittäin raikasta salibandyä. Joukkueen kapteeni Joni Lempinen on ollut hurjassa vireessä alkukaudesta iskettyään jo tehot 9+4, joilla Lempo löytyy sarjan pistepörssin sijalta kuusi. Tutkapari Iiro Kinnunen on myöskin onnistunut hyvällä prosentilla, kun ainoastaan viiteen otteluun on syntynyt 11 pörssimerkintää (4+7).

Ottelun seuranta

Solidsportin lähetys

Supersunnuntain ohjelma kokonaisuudessaan:

Klo 10.30 alkaen Amppariliigan turnaus Hipposhallissa (MM-pokaali paikalla koko päivän Hipposhallissa ja maailmanmestari Mika Kohonen tulee jakamaan nimmareita).

Klo 11.00 - 12.15 Tyttösalibandypäivä Monitoimitalolla

Klo 13.30 - 15.30 O2-Jyväskylä vs NST Lappeenranta, Naisten Salibandyliigan (NLB) ottelu Monitoimitalolla

Klo 16.00 - 16.45 Taikuri Jore Sholmanin show Hipposhallissa

Klo 17.00 - 19.00 O2-Jyväskylä vs NST Lappeenranta, Miesten Divarin ottelu Monitoimitalolla

Taikurin esitys myös miesten pelin ensimmäisellä erätauolla.

O2-Jyväskylän juniorit + heidän vanhempansa ilmaiseksi sekä Miesten että Naisten peliin!

Supersunnuntaissa mukana pääyhteistyökumppani Fimpec Oy sekä KeskisuomalainenScandicPanda ja HitMix.

Tapahtumassa paikalla myös Fat PipeIntersport Jyväskylä Keskusta sekä Puma.

Tavoitteena on saada paikalla molempiin peleihin täysi tupa eli 1000 katsojaa. Tulehan siis juhlistamaan Amppareiden nousua Suomen kolmanneksi suurimmaksi salibandyseuraksi ja kannustamaan sekä Naiset että Miehet voittoon otteluissaan!

Miehet edustus