N1: Ihan hyvä, ei riitä

09/25/2016 - 15:40

Kauden toisessa vieraspelissä naiset matkasivat M-teamin vieraaksi Ruskeasuon bussien valtaamalle pelihallille. Hallissa oli silminnäkijöiden mukaan paikalla 79 % Suomen salibandyharrastajista ja hengitysilma melkein hengityskelpoista.

Ensimmäinen erä alkoi ampparien kannalta vahvasti kun puolustajan paikalle löytänyt/joutunut Kiia "sandaalit ja talvitakki" Avikainen karkasi maalintekoon. O2 onnistui hyvin irtoamaan M-teamin mies(nais)merkistä ja seuraavaksi maaliverkkoa heilutti Veera "junnu pidä pää ylhääl" Jalkanen. Toimitus huomauttaa, että Veera on toipunut hienosti aiemmista fyysisyyden puutteesta johtuneista kolhuistaan ja haastoi koko pelin yhtä röyhkeästi läpi kaikesta mikä liikkui. M-Team kuitenkin rankaisi vielä ennen erätaukoa, joten banaaneja siirryttiin tankkamaan 1-2 johtotilanteessa.

Toisesta erästä raportin kirjoittajille ei jäänyt mieleen kuin Alisa "huoltolaukku kuntoon" Huismanin huikean haaston myötä ansaittu rankkari. Rankkarissa Kisu haki ylimielisen hienoa veiviä, josta ei sitten sen enempää. Kärsivällinen työmaalla lapionti sekä Alina "sattui pieni äksidentti" Laitisen jalkatorjunnat pitivät ampparinaiset pelissä mukana ja toiselle erätauolle mentiin 3-2 tappiotilanteessa.

Kolmannessa erässä vastustaja pääsi kasvattamaan johtoaan 4-2- tilanteeseen, mutta se ei amppariparvea lannistanut. Fyysinen O2 iski terävästi vastustajan kotipesään ja lopulta Emmi "Lapua mainittu" Luoma löi pallon ilmasta yläkaleviin. Päälle Emmimäinen syöksy lattiatasoon. Toimitus huomauttaa, että Emmin maastavetomaksimin kasvattaminen ei ole valitettavasti vieläkään kasvattanut Lapuan ponnistuksen naisen pystyssäpysymisaikaa.

Tasoitusta haettiin vielä ilman maalivahtia, mutta koko kentän mittainen roikkupallo tyhjiin torppasi O2-naisten tasoitusyrityksen. Ei sen puoleen, että meidän ei niin ansiokkaalla 6-5-pelillä sitä olisi ansaittukaan. Ottelu päättyi siis 5-3.

Erityismaininta ja kiitos Neste Oil Karistolle (Lahti). Ehkä parasta pelireissuruokaa ikinä!